Taas tuli sellanen olo Eläinten ystävä -lehtee lukiessa, että oon tosi mitätön tai aikaansaamaton. Tota lehtee lukiessa tulee aina sellanen tunne, että nyt olis pakko päästä heti paikalla auttamaan eläimiä eri tavoin ja tekeen jotain konkreettista. Se on niin turhauttavaa kun ei pysty tekee mitään! No johan mä oon tehnykki linnunpönttöjä ja kissanloukkuja ja jaettiin linnuille siemeniä, mutta silti. Vielä enemmän. Harmi kun ei oo ikää että voisin lukee itteni eläinsuojeluvalvojaks. Tai edes neuvojaks. Tosin kyllä niille kursseille voi silti mennä minkä ikäsenä vaan.. Mutta sekään ei tunnu riittävän. Haluaisin osallistuu vapaaehtoseks kaikkeen mahdolliseen. Kaikista kiinnostavinta olis varmaan päästä Animalancen kyytiin ja auttaa loukkaantuneita eläimiä. Tänään ilmiannoin SEY:n sivuille yhden meidän lähellä asuvan koiran.. Oon kattellu niitten omistajien touhuja nyt tarpeeks ja vihdoinki sain aikaseks korjata tilanteen. Toivottavasti ne löytää jonkun ihmisen joka suostuu tänne peräkylään ajelemaan.
Kun täytän 18 ja tulee seuraavat vaalit, aion kyllä asettua ehdolle niihin. Jos pääsisin eduskuntaan tai vaikka olis vaan kuntavaalit, pääsisin silti vaikuttaan asioihin - eläinten oloihin ja oikeuksiin, eettisiin valintoihin ja koko yhteiskuntaan. Summa summarum; haluan parantaa maailman! Aika klisee, mutta niin totta.

Btw, näyttää siltä että ens viikonlopun PetExpot jää sittenki väliin. Otsan rypistys En saa mistään yöpaikkaa la-su yöks, että olisin sunnuntaiaamuna Porissa tarvittavaan aikaan. Bussi tuskin kulkee siihen aikaan ku pitäis. Vaikka en kyllä niitä aikataulujakaan tiedä kun ei oo informoitu.. Yks vaihtoehto olis pyytää tuttua, joka kai menee sinne.. Mutta en tiiä..
Ens lauantaina on ainaki Porissa koirien mätsäri. Juuri sopivaan aikaan vaan ilmaantu Leiskulle juoksu Jalka suussa Se kun olis ollu varmempi pärjääjä. Hipan turkin nyppimisessäkin on niin kova homma että tulee varmana äitiä ikävä. Äitikään tosin ei voi siinä hommassa auttaa, ilmotti tänään että sillä on ens viikolla kova kiire koulutouhujensa kans. Onneks on kumminki muutama päivä lisäaikaa suoriutua tehtävästä kun tuun jo keskiviikkona Karkusta kotiin torstain ja perjantain lekurikäyntien takia.. Tai no siis perjantaina on Terttu. Joo mutta nyt painun pehkuihin. Öitämoi!