JEEEEEEEEEEEE!!! Jipiii!!

Saa onnitella! ;)

Nimittäin miä sain töitä! Menin Café Nuokkarille kahdeksitoista niinkuin oli sovittu. Reilu puolisen tuntia siinä meni kun asiat oli sovittu ja ohjaajani Anu sanoi että Tervetuloa meille! Nauru Mainitsin harrastuksistani ja pyysin, että josko tiistaisin ja torstaisin voisin aina tehdä vain aamuvuoroa, koska harrastukseni alkavat viideltä. Tai no, posliininmaalaushan alkaa kahdelta, mutta siinä on toinen ryhmä heti perään varttia vaille viisi, joten menen sitten siihen.

Töitä tehdään siis kahdessa vuorossa, aamuvuoro klo 9-15, iltavuoro ilmeisesti klo 15-20.30. Perjantaisin ja lauantaisin ollaan klo 22.30 asti. Työnkuvaan kuuluu aamuvuorossa päivän lounaan valmistus, siivousta, leivontaa ja mahdollisesti tilausleivontaa. Iltavuoroon kuuluu nuokkarille tuleville nuorille tarjoilun valmistus eli pääasiassa kuulemma grilliruokaa, siivousta tietenkin, samassa rakennuksessa oleville kokoustiloille tarjottavien valmistus.

Miä alotan huomenna aamuvuorosta. Saas nähdä kuinka tytön käy ;)

Mitähän sitä leipois töistä ja koulusta palaaville kahvileiväksi... ja mun töitten kunniaks tietysti Kieli ulkona Ehdotuksia??

*edit 16.33*

Tein sitten mokkapaloja, kun se ohje on mulla tossa suosikeissa ja osu silmään - alko tekeen sitten mieli niitä ;) En niitä kyllä ole tehnytkään pitkään aikaan, että ihan hyvä että tein :) Kuvaa voisin taas vaihteeksi ottaa, ei ole tainnut olla pitkään aikaan leipomuksista kuvaa.. Laitan sen sitten illemmalla vielä :)