Ensin kuvapläjäys sunnuntailta, kun siirrettiin keinua, että metsuri pääsee kaatamaan ton kamalan lehtikuusen etupihalta...

 Niko ottamassa puutarhakalusteita pois keinusta.

Ja siinä keinu siirretynä tilapäiseen paikkaan. Ei paljoa siirtynyt, mutta tarpeeksi kuitenkin että saadaan puu kaadettua. Äitee ja Timo laittamassa pressuja takaisin.. :)
Tuosta puusta Timon joku tuttu taiteilee meille jotain pihakoristeita, karhua Timppa kaavaili...

Sitten muutama kuva pihasta, niistä osista joita meinataan ensi keväänä ja kesänä muokkailla.

 Tässä se meidän jumalaton omenapuu, tosin ei tietenkään tässä kuvassa niin isolta näytä kuin oikeesti onkaan. Omenia on vielä puussa vaikka kuinka, eikä tipu pois!

Omenapuun alla oleva karviaispuska joko hävitetään tai siirretään muualle. Kuitenkin puskan tilalle tulee komposti puutarhajätteille ja minä yritän myös kovasti saada tahtoani läpi biojäteastiasta.

 Tässä meidän tosi ihana takaterassi. Jotain pitäis todellakin kehittää ens keväänä noihin laatikoihin ettei oo noin ruma!

Terassin taa tulee meikäläiselle kasvimaa. Tällä hetkellä siellä on epämääräisen muotoinen multapenkki, jossa on talvisäilössä Kankaanpäästä tuodut kukkaset ja ne siirretään sieltä sitten keväällä johonkin.

 Tässä kuva meidän todella ihanasta takapihan kukkapenkistä.

Tätä on suunniteltu niin, että tähän tulee iiiso kukkapenkki aivan tuolta nurkasta kiinni  terassiin. Pihlajan ja kukkapenkin välissä oleva raparperipenkki siirretään muualle.

Tästä otetaan tuo aita pois ja siirretään pitemmälle, mahdollisesti jopa talon päätyyn asti. Marjapuskat otetaan pois, koska ne ovat täysin kuolleet. Yritän saada mummulasta tuotua uudet puskat (myös rapsut tulevat sitten kai tänne). Tähän suunnitellaan myös pientä ulkovarastoa polttopuille, ruohonleikkurille yms. Saattaa käydä kyllä niinkin, että kaadetaan tuo yläkuvassa oleva pihjalakin ja varasto tulee siihen.

Sitten vielä muutama kuva pikkuapureista ;)

Sumeita ovat kuvat kun oli niin harmaata :<

Leiskulainen

Hiukan on epätarkka kuonon kohdalta :<

Hipsukka