Enpä taida jaksaa alkaa sitä tekstiä uudelleen kirjoittamaan vieläkään, eikä siitä ainakaan samanlainen tulisi kun en muista enää kaikkea mitä siinä luki. Mutta sen kerron että empä sitten oman töpin takia päässyt kaverikoirakurssille Merikarvialle ollenkaan, vaan olin sitten koko viikonlopun Satakunnan Messuilla. Eipä tuo kyllä toisaalta yhtään haittaa :)

Kaavailin viime viikolla tekeväni isänpäiväksi kolme kakkua. Iskälle, pappalle ja Timolle. Tarkemmin ajateltuani teen vain kaksi kakkua, iskälle ja Timolle. Pappalle leikkaan varmaankin iskän kakun reunan, kun ei pappa niin kauheasti makeasta välitä - mummusta puhumattakaan (siitä tuli niin oudon tarkka kaiken suhteen kun sairastui vuosi sitten..), joten eipä ne isoa kakkua "tarvitse". Iskä ja Merjakin on tuhoamassa kakkuaan tietääkseni vain kaksin, joten ehkä pappan siivun leikkaus iskän kakusta on vain hyvä  Timo "tarvitsee" koko kakun, sillä meitä on kaiketi koko kööri silloin kotona ja ehkä myös Niko.
Teen kakut siis kahdesta kääretorttulevystä ja laitan puoliksi.

Ei vain nyt jotenkin innostaisi kakkuja vääntää, tänään on jo keskiviikko ja tänään en pohjia ehdi tehdä, joten kohta alkaa tulla kiire. Eihän niitä pakko olisi tehdä koska sankarit eivät tiedä tästä mitään, mutta haluan yllättää heidät. Huomenna ne on pakko sitten tehdä töistä tultua, klo 14 siis.

Pakko kertoa taas töissä tekemistäni leipomuksista. Tein ensimmäistä kertaa elämässäni Charlotan! Onnistui kai ihan hyvin - tänään sen näen  Kääretorttupalat ei ihan tasaisesti ulottunut kipon reunalle, olisi tarvinnut vielä kaksi palaa niin olisi tullut  "täysi kierros". Täytteeseen olisi saanut laittaa enemmän sokeria, mutta muuten touhu onnistui mielestäni hyvin  Lotan jälkeen tein vielä puolukka-omenapiirakan. Omenat ovat meidän puusta, vein niitä joskus töihin jälkiruokaa varten mutta niitä on käyttämättä vieläkin melkoinen määrä.

En keksi juuri nyt enempää asiaa joten lopetan... Tunnin päästä lähden töihin, työaika alkaa klo 14.45.