Tosiaan, vaikka oli koulua vaan neljä päivää, on silti ehtiny taas tapahtua vaikka mitä. On murheellista ja ilosta tapahtumaa.
Iloset tietysti ensin:

 1. Ihana ilma koko viikon! <3 Ollaan oltu tosi paljon pihalla joka päivä, lähes joka päivä t-paidalla ja kääritty farkuista puntit ylös.
 2. Se, että koulua oli vaan neljä päivää ja viimesenä päivänä vappu! (Harmi vaan ettei meikäläisellä ollu varaa ryyppäjäisii)
 3. Meidän luokalla on tällä viikolla ollu tosi hyvä luokkahenki Hymy Siis kaikkien kesken, ennen ei oo ollu..
 4. Saatiin "väliaikatiedot" opinnoista, siis kurssien arvosanat ja jo päättyneiden kurssien loppuarvosanat. Mulla ei ollu yhtään 6, kaikki 7, 8 tai 9!!! Yllättynyt En meinannu uskoo silmiäni enkä nahoissani pysyä ku sain sen paperin käteeni! Olin tosi yllättyny että onko mulla tosiaan menny noin hyvin! Yllättynyt Ehkä tää kymppiluokka sittenki kannatti Kieli ulkona
  ...ja sitte ei kouluun liittyviä..
 5. Kävin keskiviikkona Tampereella ja löysin tosi ihanan kankaan, josta pyydän Tuulaa tekemään sen päättärihameeni. Se on taftia ja sellanen savunvihree tai sellanen hieno.. täytyy yrittää ottaa siitä kuva ja laittaa tänne.
  ..ja..
 6. täytyy ny hehkuttaa sitäki, että ollaan sen mun ihastuksen kans lähennytty lähiviikkoina tosi paljon ;) En tiiä mistä se johtuu, mut jostain vaan "löydettiin toisemme". Se tosin ei kyllä viel ite ees tiiä että tykkään siitä mutta ihan hyvä vaan..

Jhu. Ja sitte niitä ikäviä asioita.. Otsan rypistys

 1. Mun ihastukseni sai tällä viikolla paniikkikohtauksen ja hengenahdistuskohtauksen. Tai siis ne tuli samalla, ja kun en oo sairauteen perehtyny niin en tiiä että johtuko se hengenahdistus paniikkikohtauksesta, vai tuliko se vaan kaiken päälle..
 2. En tiiä kuinka tästä kertosin, ettei Santeri tai asianosaset tunnistais, mutta melko vaikeeta se on.. No kuitenkin.. Tällä viikolla tapahtu jotain todella ikävää, ja tekis mieli ilmottaa poliisille, mutta ku asianosaset on varmaanki saanu asiansa selvitettyä niin en viitti.. Mutta yhtä ihmistä pahoinpideltiin tiistaina. Äh, en osaa nyt selittää tätä tarpeeks anonyymisti.. Lisään tähän koko jutun vaikka parin päivän päästä ku tapahtumasta on kulunu viä muutama päivä lisää... tosin eihän se kyllä lisää sitä tuntemattomuutta, koska toi on niin pieni koulu mutta juu..
 3. Ja lisää sydänsuruja, jälleen aiheuttajana Santeri - tosin tällä kertaa ei mulle vaan Leilalle. En tiiä mikä niillä oli se kuvio ku ne "eros", enkä haluakaan tietää paitsi sen kannalta, että osaisin auttaa Lailaa paremmin. Mutta nyt kuitenki Leilalla on tosi paha olo, eikä Santtu suostu puhuun sen kanssa. Sama homma ku meillä aikoinaa: "mitä siitä ny enää puhumaa ku ei homma kumminkaan miksikään muutu". Joo ei varmaan niin, sillä Leilaki on huomannu kuinka kusipää Santtu oikeesti on, mutta silti se helpottas sen pahaa oloa tosi paljon, jos Santtu suostuis puhuun sille. Tyypillinen mies - pakenee ongelmia sillä, ettei se puhu niistä.
  Leila on joka ilta myöhään pimeellä käyny raivoomas ja riehumas pihalla ja hakkaamas puita, että se sais purettua oloonsa. Sen rystyset on ihan verillä siitä hakkaamisesta ja eilen se joutu laittaan siteen käteensä. Sitä ei huvita tulla kouluun, varsinkaan aamulla, päivällä saattaa ruokailun jälkeen olla pari tuntia ja kaffeen jälkeen taas häipyy. Otsan rypistys Ja Santtu ei välitä yhtään, vittuilee, piikittelee ja kääntää veistä haavassa ja jos Leila lähtee paikalta suunnillee itku kurkussa ja me sanotaan Santulle että mee nyt vittu sen perään, niin se vaan sanoo että enkä mee! Että hienoo!

Pikkasen askarruttaa sittenki toi ku laitoin että _mun ihastuksella_ oli paniikkikohtaus.. Vaihdankin sen ehkä pois sieltä.. Santtu arvais muuten heti kuka se on..

Ei tällä viikolla sitte muuta ookkaan tapahtunu.. Eilinen tuli ja meni ja tänään oon kattonu aamulla Lemmen Viemää uusinnan ku en eilen nähny ja sitte vaan istunu koneella ja vähän nypin Hippaa. Hiljaa hyvä tulee, sen turkki on niin hirvees kunnos että sitä ei ihan heti nypitäkkään. Mutta jokanen karva pois sen turkista on parempaan päin. Hymy Jos "normaalilla" russelilla karvat on 2-3 senttiä pitkiä, niin Hipalla on 5-6 senttiä NauruNauruNauru Pikkasen jääny tää nypintä vähemmälle Kieli ulkona