Kirjottelin äsken ultrakuulumiset tonne omalle paikalleen, eli 1.6. On pitäny jo kauan ne kirjottaa mut en oo vaan jaksanu. Aika uskomatonta edelleen, sielä se meidän pikku Tiki vaan kasvaa<3 Olo paranee onneks päivä päivältä, aina vaan vähemmän oksettaa. Oikeestaan suurimmaks osaks aamuista on vaan sellanen etova olo mutta oksentaan en joudu ja sekin menee sit ohi kun saan syötyä aamupalan. Mutta on vielä näitäkin aamuja niinku tänään että saman tien ku heräät ja oot käyny vessassa niin saat ottaa ämpärin syliis ja odotella oksennusta. Tai ei sitä kauaa tarvi odotella. Sitte ei jaksa heti lähtee tekeen itelleen aamupalaa vaan jää makoileen sohvalle ja aukasee tietsikan. Hupsista, menee pari tuntia ennenku edes huomaa ja menee sit vasta tekeen itelleen syömistä. Hitaasti, välillä sulatellen, melkein puoltoista leipää syötynä ja sit tuleeki ihan yhtäkkiä sellanen tunne että jaaha, kohta mennään taas. Eipä tee mieli syödä tota leipää loppuun. =))

Oon kovasti yrittäny miettiä mitä me tehtäis juhannuksena. Mihinkään festareille ei oo varaa lähtee enkä mä sellasta kyllä nyt kaipaiskaan, vaan joku sellanen telttareissu niinku viime vuonna olis tosi kiva. Mutta mihinköhän sitä sitte lähtis, mummulan mettässä oltiin viime kerralla mutta ei meistä kumpikaan enää sinne taida haluta. Tai on siinä toki puolensa, pääsee ainaki takuuvarmasti saunaan ja uimaan, kun jossain muualla ei välttämättä pääse. Ei ainakaan saunaan. Ja koska mä oon sellanen tosi arkajalka uimari, niin olis ainakin tuttu ranta eikä mun tarvis miettiä uskallanko mennä.
Poriinkaan ei huvita jäädä, onhan täälläki tota mettää mihin vois leiriytyä mutta olis se kiva lähtee edes vähän jonnekin. Se tuntuu niinku olis kotona jos jää vaan johonkin tänne lähimettiin. Ja sieltä tulee helposti lähdettyä käymään kotona hakemassa sitä ja tätä tai sit mentyä johonkin porukoille. Useimmat karavaanipaikat, joita mä oon keksiny kattoo, niin ei ota telttailijoita tai sit jos ottaa niin hinta on joku ihan käsittämätön! Useimmiten jopa sama kuin mitä vaunupaikka maksais. Niin että ideoita otetaan vastaan, mitä me voitais tehdä juhannuksena???



*edit 13.6*

Aikani mietin mutten millään keksinyt enää paikkaa mihin voitais leiriytyä. Kysyin sitten äiteeltäkin että tietäiskö se jotain paikkoja tässä suht lähellä mihin voitais mennä ja kyllähän sieltä alkoi ideoita sadella. Yyteri, Parkano, Vammala, Nokia... olikohan vielä joku muu.... Surffailin netistä kaikki paikat ja valitsin parhaimmat jotka puhelimen välityksellä informoin myös Kipille. Päädyttiin sit siihen Vammalaan, Tervakallion camping-alueeseen, oli kaikista edullisin ja kuvien perusteella ihan kivankin olonen paikka. On sit ainakin uiminen ja saunominen varmasti mahdollista niinkun juhannuksena kuuluukin olla! =) Täältäpä pääsette kurkkimaan että niin mihis me ollaankaan menossa. :D