Tekaisin tossa äsken serkkuni tyttöystävän ohjeella parit leipäset. Mira oli kehitellyt ohjeen aivan itse, eikä tarkkoja määriä ole, sillä hän itse vain heitteli aineita kulhoon. Mie en aivan niin suurpiirteinen osaa olla, joten Mira kirjoitti mulle suuntaa-antavia määriä ylös :) Toki saattaahan tälläisen olla keksinyt jo joskus joku muukin.. :)

Leivät ovat vielä uunissa, siksi ei vielä kuvaa - mutta pian ;)

Tässä ohje:

½ l      vettä
1 pss  kuivahiivaa
hiukan suolaa (n. 1 tl)
sopivasti sokeria (n. 1-1½ dl)
pari-kolme rkl hunajaa sulatettuna lämpimään veteen
n. 5-7 dl Myllyn Paras isoja kaurahiutaleita
sopivasti vehnäjauhoja, n. 7dl (=niin että taikina irtoaa kulhosta)
100g rasvaa

Kaikki aineet järjestänsä kulhoon, sekoita. Kohota.
Voitele hunajalla ja paista 175-200 asteessa kunnes leivän pohja on kovettunut.

   Meillä ei tällä kertaa sattunut olemaan hunajaa, mutta vaahterasiirappia löytyi, joten kokeilin sitä. Se on kyllä niin makeaa että laitoin sitä vain sen 2 ruokalusikallista.

Tapetointi on edistynyt tänään jälleen. Nyt on yläkerran aulan toinen lattia paikallaan sekä alakerran eteinen/aula tapetoitu. Vielä odottaa lattiaa, se tulee bambutabletista jahka pääsen kaupungille. Yksi makuuhuone on vielä tämän illan/huomisen urakkana. Keittiötä en tapetoi vielä ennenkuin saan sinne kalusteet, ettei mene värit ihan väärin. Tosiaan niitä kalusteitakin pitäisi alkaa haalimaan jostain... Hmm.. Päättämätön

Ilmoittauduin tänään saksan alkeiskurssille, posliininmaalauskurssille ei tarvitsekaan ilmoittautua etukäteen. Agilityihmiselle soitin myös, mutta kurssi oli jo täynnä! Huuto Mutta hän sanoi, että syksyllä saattaa tulla vielä uusi kurssi jos ohjaajat jaksaa :)

Huomenna voikin olla aika kiirepäivä, tai en kiireestä tiedä mutta sellainen päivä kuitenkin, etten pääse koneelle. Klo 14 on mulla se ammatinvalintapsykologi ja iltapäivällä lähden junalla mummulaan, koska keskiviikkona menen Karkkuun koululle töihin. Ai miksi? No siksi, että minä tyhmä kadotin asuntolan huoneeni avaimen keväällä johonkin Tampere-Karkku välille kun olin tulossa kaverin kanssa Tampereelta koululle.. Uusi avain ja lukkojen uusi sarjoitus olisi maksanut 250€, mutta sovin toimiston väen kanssa, että suoritan sen työllä, koska äiteellä ei oo nyt just rahaa.. "Saan" 6€/h, eli laskin, että saisin n. viikossa summan "kokoon".
Se toimiston nainen vaan sanoi, että siellä on ainakin nyt töitä vaan 2-3 päiväksi.. Saa nähdä onko ens viikolla lisää kun oppilaat tulee - toivotaan.
Eli musta ei nyt taida loppuviikolla hirveästi kuulua, kun nuo isovanhukset ei tykkää että istun koneella... Otsan rypistys Perjantaina tuun kuitenkin kotiin, koska mulla on taas klo 18 yhdistyksen kokous. Palataan astialle viimeistään silloin! Hymy