Selvennykseksi edelliseen postaukseen, minullahan oli erikseen vauvablogi Vauvasiemeniä niitä juttuja varten. Eli tämä blogi ei ole lopettamassa! Päätin, että poistan sen, koska mielestäni sillä ei sittenkään ole juurikaan mitään virkaa. Samaa vanhaa rataa asiat rullaa kuukaudesta toiseen ja voin yhtähyvin kirjoittaa ne tänne. (No, en kaikkia petipuuhia kehtaa mitä toisessa luki mutta kuitenkin :DD) Muutamia postauksia siitä blogista siirsin tänne, niille paikoilleen kuin olen ne alkuperäisestikin kirjoittanut. Notta jos jotakuta kiinnostaa, ne löytyy vauvakuumetta-kategoriasta. Ainakin tammikuusta ja kesäkuusta kirjoituksia siirsin.

Älkää siis ihmetelkö, miksi yhtäkkiä kirjoitustyylini ja aiheeni muuttuvat ihan täysin. Tännehän en juurikaan ole kuumeiluitani vuodattanut, vaikka kategorian niille jutuille joskus teinkin. Ja tuota toista blogia kirjoitin nimettömänä, siis en julkaissut exieni nimiä enkä muitakaan - ja täällähän ne lukee.

Hauskaa oli lukea yli vuoden takaisia juttuja, kuinka tyhmiltä ne nyt kuulostavatkaan! :D Kaikki sekoilut Jannen ja Tonien kanssa yms. :DD niitä en todellakaan halunnut kopsata (tosin nehän lukevat hiukan eri muodossa jo täällä). :D