Vähän on myöhässä nämäki kakkupostaukset mutta parempi myöhään ku ei ollenkaan :))

Elikkästä kummitätini työkaverin ja samalla myös meidän tuttavan tyttären rippijuhliin, jotka vietettiin 23.5, tuli tehtyä tämänlaisia kaakkuja:


Kolme pohjaa tein, kaksi vain tarvittiin :) Tämä projekti ei siis todellakaan sujunut ilman hankaluuksia, kuten jo taisin joskus mainita. Lähdetään nyt tietenkin alusta asti, eli unohdin omat pursotustyllat ja pussit kotiin. (Ja sen näköistä on kyllä jälkikin, kummitädin ikivanhalla tyllalla yritin jotain väkertää.) Aloin tekeen koristeita niin eihän sokerimassa sillä ilmalla toiminut sitten mitenkään päin. Otti kyllä pöytään kiinni muttei sitten toisiinsa kun yritin ruusuja tehdä. Eikä ollut liljamuottia mukana. No eikun nettiin ja tulostin UllanUnelman sivuilta liljamuotin kuvan ja sitä apuna käyttäen sitten leikkelin kuviot massasta. Ei tullut liljan näköisiä kun kuva jäi niin pieneksi.. Mutta jospa vaikka valkovuokkoja :))
No sitten, en saanut välejä leikattua keskeltä suoraan, vaan sinne tuli kauheita reikiä joka kakkuun. No täyttövaiheessa ongelmaksi muodostui ensinnä se, että pohjat oli jotenkin "murusia" ja en siis saanut lemon curdia levitettyä tasaisesti. Sitten huomasin, että olin laskenut hedelmäcoktailin menekin ihan perseelleen, joten sitä täytyi hakea kaupasta kaksi isoa purkkia lisää.
Eikä loppunu harmit tähän, tiesin jo etukäteen miten tulee käymään kermojen kanssa helteellä ja niinhän kävi. Vielä kun oli noin surkee tylla niin ei kyllä kaunista jälkee saanu millään, oikeen hävettää! Ja pääliskerma, siis kun ei mene mun tajuntaan näköjään koskaan että se pitää saada levitettyä kertasipasulla eikä kymmenellä! Sempä takia lopputulos taas näin ihana =)
Juu ja väleissä siis lemon curdia, vaniljarahka-kermaseosta, hedelmäcoktailia ja hiukan banaania. Pääliskermassa lisänä vaniljakreemijauhetta ettei lässähdä :P

 

6.6 vietettiin serkkuni valmistujaisia, sinne tein näitä:
Gluteeniton versio

Kolme pohjaa tein ja täytin taas, mutta vain kaksi koristelin ja se kyllä riitti. Nämä meni kyllä melkeimpä nappiin ja oon tyytyväinen lopputulokseen! :) Ainoo vaan että kun en jaksanut alkaa sovittaa mansikoita kovinkaan kummoiseen kokojärjestykseen niin joihinkin kohtiin jäi aika isotkin aukot  Niitä siis yritin paikkailla noilla kermatupsuilla, mielestäni kyllä aika söpöt sitten kun niitä ei ole liikaa. (näissä kyllä on)
Välissä tuoreita (viime kesäisiä omasta maasta) mansikoita hiukan soseutettuna ja kerma-rahkaseos, siis mansikkarahkaa. Ja nyt alko mietityttään, että eikö siinä tosiaan muuta ollu välissä :O Unohtuu! :D