Olen ajatellut vaihtaa blogini nimeä. Vanhakin palvelisi kyllä vielä hyvin, aika sekalaista sählinkiähän tää mun elämä on. Mutta vaihtelu virkistäisi myös. Ja kuka sitä laskee, voisinhan vaihtaa vanhan nimen ehkä joskus takaisin.

Uusi nimi olisi jo tiedossa, ellen sitten keksi vieläkin parempaa. Nimeä en etukäteen paljasta, sen näette sitten jos/kun nimen vaihdan. Blogin osoitteen pidän kuitenkin samana, että ihmiset löytäis tänne jatkossakin ja lisäksi se alkaa samalla kirjaimella kuin se uusi nimi :)

 

Ostin tänään äiteelle yllätyksen. Tai no en ostanut vielä, varasin vasta. Olisin kyllä maksanutkin sen saman tien, mutta en tiedä missä mun avainlukulistani on, joten en voi käyttää verkkopankkia. No kyllä se jossain mun kirjahyllyssäni on, mutta en nyt löytäny sitä, siinä on pikkusen tavaraa ;)
No itse yllätykseen. Sain töistä -niinku kaikki muutkin- bonuskortin Viking Linen risteilylle. 16.-17.2 on Viking Isabellalla esiintymässä Charles Plogman. Kun näin töissä ton bonuskortin, ajattelin heti että sinne on pakko päästä! :D Tykkään Charlesin uusista biiseistä tosi paljon ja vanhoistakin kyllä, äitikin kyllä muttei ihan niin paljoo. Mutta ikäraja risteilylle on 21vee, joten mamma on pakko ottaa mukaan  Matkan hintakaan ei kyllä päätä huimaa, vaan 18€! Aatelkaa, 18€! :D Hytistä ei tullu mitään hintaa, C- ja B-luokan hytin sai ilmaseks. Ensin meinasin ottaa sen C-hytin, mutta kun huomasin että B-hytinkin saa ilmaseks, niin miks tietenkään tyytysin huonompaan  
Bonuskortissa luki, että jos vielä ottaa jonkun aterian, siis aamupalan, lounaan tai päivällisen, niin risteilystä tulee edullisempi. (En kyllä ymmärtäny miten) Varasin meille aamupalat á 9€, eli siitä se 18€. Aamupala laivoilla on niin runsas että se kyllä kannattaa käyttää, sillä pärjää pitkälle päivään. Tax freesta ja kahviloista voi sitte ostaa lounaaks jotain pienempää. Niin me on aina tehty :)

Nyt sitten vaan toivomaan että äiti lähtee. Kysyin siltä jo joskus aiemmin, joskus ennen joulua että mahtaako meillä olla menoo tolloin niin se sano että ei tiedä mutta tuskin on. Ainooks esteeks saattaa tulla äiteen koulutentit. Ammattikorkeessa ei oo läsnäolopakkoo, joten normaalit tunnit ei estäis lähtemistä, mutta tenttejä äiti ei mielellään siirrä rästitenttipäiviin, ellei todella ole pakko.

Bensaa Turkuun ajaessa tietysti kuluu, mutta kuluu sitä muutenkin. Toivon totisesti että äiti suostuu lähteen! Vähän laatuaikaa meille ihan kahdestaan ;) ...sitä ei ookaan   p i i i i i i i i t k ä ä ä ä ä n   aikaan ollu.