Eli suomeksi: Olen kipeä! Aamupäivällä jo kurkku oli hiukan kummallinen, ei kipeä muttei käysin tervekään. Päivän mittaan se kipeytyi jonkun verran, että aavistelin tulevani kipeeksi. No illalla Kankaanpäässä äidin ystävällä kylässä ollessamme alkoi kurkkukipu yltyä sietämättömäksi ja kun lähdimme kotiin pistin veljeni käymään kaupassa ostamassa minulle mynthoneita. Illan kärvistelin niiden voimalla, aivastelin ja päätä hiukan särki.
Tänään aamulla ennen kahdeksaa herätessäni oloni oli pahentunut, oli kuuma ja hikinen olo, päätä särki, nokka oli tukossa ja kurkkukipuni oli sietämätöntä! Äkkiä pystyyn ja aamupalalle, onneksi se oli valmiina niin ei tarvinnut kuin syödä. Aika kipeää se teki yrittää syödä sitä leipää, mutta äkkiä teetä päälle niin alas meni :) Aamupalan jälkeen Posinovaa ja Strepsilsiä nassuun, johan oloni tunnin päästä oli hitusen parempi. Jaksoin sentään katsoa eilisen Lemmen viemää -jakson uusinnan kun en eilen sitä kyläreissun takia nähnyt.
Tässä tää päivä nyt on mennyt sohvalla maaten, pää- ja kurkkukivusta kärsien. Onneksi kohta on ruoka niin pääsee taas ottamaan lisää lääkettä! :)

Toivottavasti ei oo sitä possuflunssaa! :< Eilen uutisista katselin, niin oon kuulemma riskiryhmässä. Nuoret aikuiset on kuulemma vaarassa sairastua. Noh, en oo kyllä kovin käyny missään että jospa tää on vaan tavallista flunssaa. Kuumetta ei vielä ole, sitä odotellessa.... :( Eiiii sitä! :((