HUOM!!!
Jos laittaisit sanaa kiertämään hamsu-ihmisille:
Eilen on Tampereen alueella menty viranomaisvoimin nuorehkon naisen(huume-asiakas) asuntoon.. Sieltä on löytynyt 30l Smarttiboxista kuollut, ulosteisiin ym. hautautunut emo syrkki ja poikasia, joiden ikää vaikea arvioida.. Huono ravitsemus voi vaikuttaa tai sitten mahd. kahdesta tms. poikueesta 15 syyrialaista.. Eläimet ovat pelastettu lopetukselta ja otettu syyrialaisia harrastavan henkilön  huostaan, ne ovat heti eilen loishäädetty ja siivoiltu sekä laitettu vitamiini, kalkki, kunnon ruoka-kuuri.. loishäätö suoritetaan vielä toistamiseen!
Hamsut ovat suht` käsikesyjä/hyvin käsiteltävissä, aivan muutamaa vähän kovemmin säksättävää lukuun ottamatta. Väreissä löytyy useampaa.. Ovat kuulemma aika nättejä, saan kuvia myöhemmin..kun selviää,jäävätkö henkiin tms.
Poikaset ovat n. luovutusikäisiä ja hiukan vanhempia, eli nuoria kaikki!!
 
Jos kaikki menee näillä elämän murjomilla reppanoilla nyt hyvin, niin n.kahden viikon kuluttua täytyisi olla uusia koteja tiedossa ; )
Toiveena olisi syyrialaisista tietävät, lapsukaisten rankan taustan ymmärtävät aikuisen lemmikiksi tulevat kodit! Jos voit/tiedät jonkun joka voisi, tarjota näistä yhdellekin hyvän loppuelämän, niin otamme alustavia varauksia vastaan.. Todennäköiseti vain yksi tyttö ja loput poikia.. Minulle saa ilmottaa ja laitan sitten viestiä eteenpäin.. Kyydeistä yritetään sopia kimppa-ajoina ; )
Terkuin Päivi

--
Parempi yksi ruuvi löysällä,kuin kymmenen liian tiukalla!

 

----

Minä olen siis Satakunnan Eläinsuojeluyhdistyksen sihteeri ja siksi minulle tuli tuolta PESU ry:ltä (Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys) s.postia ja lupasin välittää tuon viestin eteenpäin. Se on muuten alkuperäisessä asussaan, muutamat kirjoitusvirheet korjasin. Jos joku on hamsuista kiinnostunut, niin nakkaa kommentilla tai sitten sähkäriä tulemaan: [email protected] Minä voin sitten kysyä tuon Päivin yhteystiedot.

Myös hamsujen kuljetus pääkaupunkiseudulle päin onnistuu, sillä yksi yhdistyksemme jäsenistä asuu Vihdissä ja hän voi hamsuja kuljettaa pääkaupunkiseudulle päin. Minäkin voin hamsuja Tampereelta hakea ja toimittaa Satakunnan alueelle.