Mie oon tehny ostoksia. Viime viikolla ja tänään. Raportointitahti vaan ei ole kovin kehuttava... Viime viikolla ostin Askartelukirppikseltä 17 3D-arkkia hintaan 10€ ja tuohon kuulu jo postikulutkin. Ei siis todellakaan paha hinta! Lähetys tuli keskiviikkona ja meni saman tien! :D Annoin ne nimittäin kummitädilleni joululahjaksi, hän kun tykkää väkertää niitä kortteja :) Ja kummitushan tuli keskiviikkona meille, joten siksi en ehtinyt edes kuvaamaan arkkeja. Pakettiin vaan äkkiä ennenkuin äitee ja kummitus tuli kauppakierrokseltaan. Viime viikolla tilasin samaisesta paikasta myös sinistä sydänkuvioista punchia, hinta postareineen 2,10€. Ostin kun halvalla sain!  Mulla ei siis ole harmainta hajuakaan mitä sillä oikeasti kuuluisi tehdä, minä taidan käyttää sitä askarteluun kun joku sopiva tulee mieleen :) Tai jos joku täällä osaa sanoa mihin sitä kuuluisi käyttää niin kerro ihmeessä! :)

Sitten tämänpäiväisiin ostoksiin. Kävin iltapäivällä keskustassa kun iskä tuli hakeen Samia niille niin kieppas samalla keskustan kautta :) Henkka ei halunnu lähtee iskälle, on siis kotona... Ai niin ne ostokset. Anttilasta ostin kaksi kerää punaista Pom Pom -lankaa kun oli tarjouksessa 4,70€. Normaalisti tuo lanka maksaa siellä 6.90€, eli oli huisin hyvä tarjous! Olen tuota lankaa aina siellä kuolannut ja halunnut ostaa, mutta on liian kallista... Olisin halunnut mustaa tai lilaa pompulaa, mutta vain punaista oli jäljellä. Noh, kelpaa sekin!
Sitten minä ostin kaksi kerää viininpunaista/lilahtavaa Fleur-lankaa. Maksoi 1,20€ kerä. Oli monenmoisia muitakin ihania värejä mutta päädyin sitten tuohon. Ei ole kyllä hajuakaan mitä mä niistä teen, mutta ehkä mä jotain keksin!  Ihanan pehmeetä se ainakin on : ) Anttilassa oli kyllä muutkin langat tarjouksessa, mm. Puroakin mietin, mutta päätin sitten jättää hyllyyn.

Sitten seuraavaan kauppaan, Masku Koti -myymälään. Tänään näin tarjouslehdessä kynttelikön maksavan 3,90€ ja olisin ostanut sellaisen jos olisin löytänyt... En vaivautunut kysymään myyjältä kun menen sinne varmaan vielä ensi viikolla niin ehkä niitä silloin sielä vielä on. Ostin sieltä kuitenkin leivontakulho-sarjan 3kpl kulhoja 3.90€. Ei kovin isoja että ei niissä mitään kahdeksan munan kakkupohjia vatkailla - eikä varmaan viidenkään - mutta ei se mitään :> Ja sitten löysin vielä ison laarin täynnä paistinpannuja, hinta 5€. Ei se varmaan kovin hyvä ole, Timokin sanoi ettei voi täydellä teholla paistaa eikä heti paistamisen jälkeen voi laittaa hanan alle, mutta ei sekään haittaa, pääasia että on! :) Ostin nämä siis sinne uuteen kämppään....

*edit*

Huijasin. No okei, unohdin.. Äiteen kanssa keskustasta palatessa käytiin kaupassa ja ostin purkin Flora Vispiä ja pötkön valkoista marsipaania, niistä syntyy sunnuntaina jotakin ;) Vielä en kerro mitä, sitten näätte :)

Koko reissuun meni rahaa 21€ plus hilut. No ostin kyllä tupsujakin... siis 24 euroa plus hilut.

Aamulla kävin muuten siellä Nupollakin. Äiti vei ja hakikin, kun se pisti viestin sille hierojalleen että myöhästyy. Sovittiin vielä yks aika ennen joulutaukoo, 18. pv klo 14.

Koiratkin lenkitin Salkkarien aikaan, Salkat on siis nauhalla... Nyt tekis mieli lähtee vähän käymään Cabaretissa, mutta äiti ei oikein anna.. Kun huomenna pitää nousta niin se ei usko että jaksan. Vaikka sanoin sille etten edes olis tappiin asti, varmaan kahteen asti taas korkeintaan. Noh katotaan nyt miten tää tästä etenee vai eteneekö...