On taas jääny tää varsinainen kirjotus hiukan vähemmälle.. En oo ehtiny koneelle pariin päivään meinaan.. Kerrataanpa hiukkasen. Vappu ny meni miten meni, tylsää oli kyllä ettei mitään rajaa. Timo tuli meille perjantaina ja oltiin ulkona koko päivän. Lauantaina iltapäivällä lähdin serkuille, piti mennä sitä hametta tekeen. No, se meni ihan hyvin, saatiin mitat otettua ja Tuula alotti varmaanki jo eilen hameen teon. Ens viikonloppuna pitäs sit varmaanki mennä taas sovittaan..
Lauantaina mentiin myös illalla Valakselle, siis Valasrantaan. Kuulin Kaarinalta että Kai oli menossa, kun siel oli avajaiset ja kaiken kukkuraks viä Tommi Soidinmäki. Sinne oli pakko sit päästä! Kain mbk:lla taas mentiin ja meikäläistä hirvitti. Valaksella soitti myös Jani & Jetsetters, ja tietenki mun tuurilla ne oli ensin. En sitte viittiny maksaa sisälle ja onneks en maksanukaan, sillä en olis ehtiny kuulee Tommilta ku pari biisiä ennenku piti lähtee. Oli siis määrätty "kotiin"tuloaika yhdeltä. Siellä sitte pihalla hengattiin ja oli kyllä varmasti kaikki Yläneen teinit paikalla ja niin kännissä osa kuin vaan voi olla. Ainoot täysin selvät taidettiin olla me neljä, eli minä, Kai, Juha ja Juhan tyttöystävä Mira. Juha ja Kai siis niitä serkkuja..

Sunnuntai meni siinä sitte kans sivussa, vietiin koiria lenkille ja mää istuin koneella suurimman osan aikaa (en vaan tänne ehtiny jostain syystä) Kuudelta sitte lähdin Pian, vanhimman serkkuni, kans bussilla mummulle Vammalaan. Käytiin kattomas mummun uutta kämppää. Oli se ihan hieno, mitä nyt hiukan pieni että enää ei mahdu yövieraaks ainakaan kovin montaa.. Illalla katteltiin tansseja ja sitte nukkuun. Valvoin taas puoliyötä ku en saanu unta. Voi tulispa pian 19. pv! Sillon on meinaan mulle varattuna aika lääkäriltä sen psykologi Tertun lähettämänä, että saisin vihdoin niitä unilääkkeitä ja masennuslääkkeitä. Vois alkaa sen jälkeen taas elämä rullaamaan.. Hope so.

Tänään oli pääsykokeet Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitokseen. Meni kai ihan hyvin, hiukan vaan meinas tulla kiire piirustustehtävän kans. Eka oli siis piirustustehtävä, että piti piirtää joku itselle merkityksellinen tila tai paikka. No mä piirsin meidän mummulan lähellä olevan kallion peltotienlaidalla ja siitä näkyvän järvimaiseman. Se on mulle sillai merkityksellinen, että meen aina istuksiin kesällä sen kallion päälle koirien kans ja usein otan vähä eväitä mukaan ;) Siitä on myös hyvä ottaa arskaa kun siinä ei mee murkkuja eikä muita ötököitä :) Kakkostehtävä oli kirjottaa siitä piirustuksesta väh. 100 sanan pitunen selostus sen tueksi. Kolmanneks piti tehdä pop-up -tekniikalla joku systeemi. Tein vaan tosi yksinkertasen ku ei enää aivot pelannu siinä kohtaa.. Tehtävien välissä kävin myös syömässä Rollssissa ja sen jälkeen oli myös 20 min haastattelu. Meitä haastateltiin 5 hengen ryhmissä - onneks, muuten en olis uskaltanu varmaan puhua mitään.
Kokeiden jälkeen menin käymään luontaistuotekaupassa ostamassa kromia, kun kuulin Anskulta viime viikolla, että se auttaa makeennälkään. Innolla odotan nyt sitte että auttaako ; ) Hiukan kyllä houkuttas noi suklaapatukat tuol kassinpohjalla ja suklaakeksipaketti kaapissa Kieli ulkona

Noh, tässäpä nää sit taas oli.. Huomenna mennään sinne luokkaretkelle Meri-Poriin. Ei yhtään huvittas. Makuupussilla nukkua jossain koulun lattialla, no jes. Kaikkien kusipäitten kans. Nou tänks. Mutta poiskaan ei kuulemma voi jäädä jos ei oo lääkärintodistusta -.- No, kai mä siitä selviän.

Äitin kans oli taas vaihteeks hiukan riitaa eilen.. Se sano että oon laiska ja että tosta sisustusalasta olis mulle vaan hyötyä, ku jos meen Kannukseen koira-alalle, niin siä on taas kuitenki sellasta hommaa jota en jaksa. Ja vitut! Jos se on sellanen ala josta tykkään, niin kai mä nyt sillon kestän ne paskahommatkin. Että näin.. Sitte se sano, että jätä sitte menemättä tonne Tyrväälle jos kerran ei huvita enkä halua mennä sinne. No sanoin, että en sitte mene. Menin kuitenki. Mutta se, eikä kukaan muukaan sitä vielä tiedä. Kaikki on moneen kertaan kyselly mutten oo sanonu niille mitään..

SALKAT, JATKAN SEN JÄLKEEN