Lupasin kirjottaa laivareissun kuulumiset joten tässäpä niitä. Edellisviikonlopun Yhdistyspäivän jututkin edelleen uupuu, mutta en korjaa asiaa nytkään, sillä on "kiire" nukkumaan.

Lauantaina kahden aikaan startattiin kohti Ylänettä. Puolen neljä oltiin sielä, sit vietiin Hippa ja serkkujen russelit hoitoon yhdelle serkkujen tutulle. Leiskun äitee vei jo perjantaina Vammalaan mummulle, koska sillä on juoksu.... Puol seittemän lähdettiin ajeleen Turkuun ja n. puol 8 oltiin satamassa. Siel oli niin paljon väkee taas että saatiin auto parkkiin vasta jotain 10 vaille 8. Äkkiä hakeen liput ja sitte odoteltiin että päästään laivaan. No aika äkkiä sinne päästiinkin. Tavarat hyttiin ja sen jälkeen vanhukset piti meille pelisääntö-ohjeistuksen. Sitte lähdettiin käymään tax freessa tekemässä ekat ostokset. Siinä se sitte ekat pari-kolme tuntia meni ravatessa tupsulla, välillä kaupassa ja välissä taas hytissä. Klo 23 aikaan muistaakseni alotti Janne ja sinnekös oli jo hyvän aikaa sitte vanhukset asettautuneet aitiopaikoille. Ja muutkin fanit tietysti.
No mulle alko sitte riittää se ravaaminen eestaas, joten asetuin kans sitten Ocean's clubiin kuunteleen Jannee ja ryyppäämään. No enkä ees ryypänny, yhden siiderin osti äiti mulle ja ite ostin jonku yhden kai..niin äiti väittää, itellä ei mitään havaintoo Nauru
Kahden aikaan piti olla takas hytissä, kun vanhukset tuli fanittamasta. Me oltiin kyllä jo kaikki tultu enemmän tai vähemmän aiemmin paikalle, joten ei onkelmaa. Päätettiin, että ootetaan jotain tunnin verran ja mennään sitte takasin ku vanhukset nukkuu. Hetken näytti jo siltä että ihmiset rupee nukkuun ja mä olisin ainoo halukas bailaaja :< No onneks ne sitte sai vielä ittensä ylös ja teki pienen kierroksen. Sitte Juha ja Mira meni takas hyttiin, Kai jäi mun kans. Siinä vierähti minuutti jos toinenkin, tanssin biisin sieltä toisen täältä ja yritin saada Kaita mukaan mutta ei lämmenny Nauru Neljältä, eli about tunnin päästä tuli valomerkki ja bileet loppu, siispä mentiin takas hyttiin ja nukkumaan.

Sunnuntai oli ihme kyllä hyvinkin lepposa päivä. Ja tällä en tarkota tällä kertaa että krapulan takia ei oikeen toiminu. Ei ollu mitään krapulaa! Kieli ulkona No joo olin juonu vaan kuus paukkua, mutta se riitti ainaki illalla koska olin niin hemmetin väsyny. Ilmeisesti myöskin kurkkuun kumottu vesimäärä riitti karistamaan kapulan :)
Tehtiin ostoksia ja käytiin aamupalalla ja lounaalla, kuunneltiin taas Jannee klo 14-15. Siinä se päivä meni tosi äkkiä, ei oikeen ees ymmärtäny mihin se päivä katos. No laivasta tultiin sitte pihalle varttin yli 7, sen jälkeen kamat autoon ja suunta kohti Ylänettä. Sami pudotettiin matkalla, siis jätettiin serkuille ja sen jälkeen lähdettiin hakeen Hippaa sieltä hoitopaikasta. Kun oltiin saatu koirakin matkaan niin lähdettiin ajeleen kotiin ja kotona oltiin puol 11.

Aamulla "virkeänä" töihin klo 8.30 Hymy