Heräsin vasta n. klo 13, hehe x) Meni vähän myöhään viime yönä kun löysin eilen uuden mielenkiintosen nukkekoti- blogin ja luin kaikki tekstit vuodelta 2007 asti Nauru Oon seurannu yhtä toistakin nukketaloharrastajan blogia, ja hullaantuneena niistä päätin, että nyt vihdoin viimein alan värkkään omaa nukkekotia. Mulla on vielä tallessa mummulan vintillä mun vanha nukkekoti, täytyypä raahata se sieltä kotiin :) Ja jos alkaa tila loppuu kesken, vintillä on myös paljon vanhoja hyllyköitä ja kaappeja, joista varmaan liikenis yks mulle :> Haluaisin alkaa heti värkkään kaikkia juttuja sinne ;) Mietin vaan että jaksankohan sittenkää väkertää kaikkia pienimpiä juttuja.. Voi mennä järki vielä moneen kertaan :DD Mut haluan kuitenki tehdä oman nukkekodin. Toi minimini maailma voi olla vaan aika hankala, suunnittelinki että jos siihen nukkekotiin ei tuu asukkaita muutaku lastenhuoneeseen lapset, niin tekisin sitten just johonki hyllyyn nukkekodin vähä isommille asukkaille, barbeille :) Niille olis mummujen ja muitten helpompi tehdä vaatteita ja muitakin juttuja.. Ja itenkin tietysti.

Jaa, ja sitte muihin juttuihin. :) Tein tänään uuden raparperipiirakan, tällä kertaa tuli oikeella ohjeella (en muista puhuinko siitä että viimeks tuli väärä ohje..) ja isompi. Eilinen oli sellanen 2 x postikortti, nyt tuli ihan pellillinen :) Kuvanki otin mutta empä vielä jaksanu sitä koneelle ladata.. ehkä tässä joku päivä.. Vaikka ei niistä kummosia tullu..

Lisää aktiviteettia tälle päivälle, "sisustin" huonettani :) Eipä se paljoo muuttunu, ku ei siellä hirveesti voi muutoksia tehdä ku on niin pieni koppi, ja ku on kaks isoo ei-siirrettävää kalustetta, vaatekaappi ja kirjahylly.. Mutta siirsimpä ny korituolin sängynpäätystä pois ovensuuhun, ovensuusta "kärryn" sängyn jalkopäähän kirjahyllyn viereen.. Otin seinästä pois vanhan lapsellisen dalmatialaiskuvioisen yölamppuni ja ruuvasin paikalle hyllyn johon laitoin toisen lampun.. Lamppu vaan tosi tyhmä, kun ei mahtunu varjostin paikalleen.. Pitää siis keksiä jostain uus lamppu.. :) Muuta en sitte pystynykään tekeen, loppu siirreltävät kohteet Päättämätön Valitin äiteelle että haluan ton koulupöytäni hiiteen tuolta, se vie kaiken tilan. Pitää hankkia jostain joku lipastosysteemi mihin tungen kaikki paperini ja roinani :D Mieluiten korkee, sellanen vähintään nelilaatikkonen johon sitte pistän päälle kaikki pöydälläni olevat Hipan- ja Ladyn kuvista tehdyt "taulut" ja muut koriste-esineet. :) Reunalta pistäsin roikkuun lattialle ton meidän muratin. Nyt ku koirat on jo niin isoja niin ne ei enää syö sitä :D

Vaikka tänään on satanu koko päivän, niin onneks on illalla tauonnu eikä vissiin nytkään sada :) Käytiin sitte koirien kanssa tossa 8 jälkeen pikku happihyppelyllä, että ne sai ees puolen tuntia kävellä muutaki ku olohuoneen ja keittiön väliä.. Puolen 9 jälkeen tultiin takas kotio. Siitä asti oon sit taas istunu täs ja nöröilly Viaton

Huomenna lähden mummulaan, lauantaina mennään vanhusten kans iskän uuden vaimon tyttären Marin valmistujaisiin. Marista tulee lakinainen. Tai siis joku asianajaja.. Juhlat pidetään iskällä, eli siis Ulvilassa. Mari ite opiskeli ja asuu Turussa... Juhlista tullaan takas mummulaan, Samppa joka on siä serkuilla, tulee vissiin suoraan sinne juhliin, mut sitte sieltä kans mummulaan.. Ja Henkka joka on viikonlopun Porissa pesäpalloleirillä tuomarina, on iskällä sit koko viikonlopun yötä ja tulee maanantaina kotiin. Ite oon vissiin viä maanantain mummulassa ja tuun tiistai aamupäivällä kotiin ku on psykiatri taas klo 13. Tai sitte tuun maanantai-iltana, saas nähdä.. Kerroin nää siks jo nyt, ku en tiiä kuinka pääsen nyt sitte tänä aikana koneelle.. Huomenna pääsen kyl aamupäivällä ja ehkä illallakin, mutta en kovin kauaks aikaa kun pappa ei oikeen tykkää että istun sisällä koneella ku ulkonaki vois olla. Se aina valittaa mulle siitä.. Noh, mutta juhlien takia en sit kyl ainakaa lauantaina pääse koneelle.. Sunnuntaina ehkä sit :)

Ai niin, unohtu kirjottaa murteella Nauru Noh, en enää jaksa alkaa uusiks kirjottaa..