Tänään tein sitte viimeset ruusut Henkan kakkuihin, minikoossa tällä kertaa. Meinas mennä kyllä hermot niitten kanssa, oli niin kuivaa massaa että ei meinannu koossa pysyä eikä lehdet ottaa ruusuun kiinni Otsan rypistys Onneks sain sit lopulta kuitenki kaikki pysyyn kasassa, toivottavasti myös pysyy kun niitä kakkuun siirrellään.. Päättämätön Toivottavasti vaan ehtii kuivua =) Kuvia en ehtiny ottaa, oli niin kiirus ehtoo jostain syystä.. Ehkä sitte kakkujen päällä kuvia niistä ;) Ei ne vaan kyllä kauheesti ruusuilta näytä, enemmänki joltain törröttimiltä, öö... pasuunakukilta NauruNauru 

Hiljaa hyvä tulee, niin myös sen mun nukkekotiprojektin kanssa.. Tänään valmistu ilmeisesti lasten makuuhuoneeseen matot. Hmm, olisko violetinpunasesta pörrölangasta neulomalla.. Piti ensin tulla peitto, mutta päädyin sittenki mattoon. Ja sitten tein vielä toisen kaveriksi.. Kuva myöhemmin :)
Lisäks tein barbille vaaleenpunasesta langasta sellasen "muotiliivin" ja minihameen.. Topista piti ensin tulla bikinit, mutta kun suureni vähän liikaa, niin tulikin liivi.. (Ei olis pitäny neuloo vaan virkata, niin olis voinu pysyä vähä pienempänä, mutta kun koukku hukassa :( ) Tälläsiähän oon vaatekaupoissa nähny tehtävän farkkukankaasta... Nyt valmistumassa harmaasta langasta "lappuhame", siis niinkun lappuhaalarit, mutta hameena.. Kuvia näistäkin myöhemmin :)