Niin se vaan on tämäki päivä kadonnu johonkin sen suurempia ponnistelematta. Kaupungilla tuli käytyä, UllanUnelmasta ostin vihreetä sokerimassaa ja ruusunlehtimuotin. En tiedä sopiiko liljojen kanssa mutta on varmaan ainaki parempi ku ei mitään. Herkkutassussakin kävin ostamassa Toukolle ja Roosalle ruokaa ja kylpyhiekkaa. Suolakivikin piti ostaa ja kattoo minkä hintasia mahtaa siellä olla erilaiset tasot ja putket yms., mutta unohtu. Suolakiven poikkeen huomenna ostaan ellen löydä jostain marketista mutta tuskin.. Samppa lupas koulussa puukäsitöissä tehdä gerbsuille jotain kiipeilytasoja ja jos löytää sopivaa materiaalia niin putkeekin yrittää. Sellanen putki kyl ois helppo tehä itekin, kieputtaa vaan rautalankaa talouspaperirullan ympäri ja voilá! Mutta ei taida Timolta löytyä sopivan paksusta, on liian ohutta ja sitte liian paksua

Huomenna on taas Nupolle aika klo 12. Ei yhtään huvittais mennä, mutta pakko se on ku en oo peruuttanu enkä siirtäny sitä. Joudun vieläpä meneen pyörällä tai sit bussilla, mut kun ei edelleenkään houkuttelis maksaa 2,90€ tollasesta matkasta. Pyörän otin kyl Perikseltä mut näin paskalla kunnolla on tosi kiva lähtee sotkeen sinne ja sit hiki valuu ja haisee ku pääsen perille  Noh katotaan nyt millä meen... Jos ilmanala näyttää kovinki lupaavalta niin kai se on sit uhrattava kolme euroo bussimatkaan. Oon pihi!  (joissain asioissa ) Samalla kaupunkireissulla aattelin kiertää pari keskustan kirpparia, kun oon nyt nähny monessa blogissa että niistä on löytyny vaikka mitä kaikkee kivaa niin mä meen kattoon löytäisinkö mäki!

Äiteen kanssa tänään "päätettiin" että rantakuntoon kesäksi 2010  Tai äite kyllä sano että se taitaa siirtää seuraavaan kesään, sittenku on eka hoitanu opiskelut pois alta. Mutta mä aion tehdä sen jo täks kesäks, ens kesään on sit hyvä vielä parantaa!  En tiiä, ei se laihiksen siirtäminen ja viivyttäminen taida motivaation puutetta olla, vaan sitä, että herkuttelusta on tullu mulle niin tapa. Joka ilta syön jotaki paskaa, useimmiten karkkia. Enkä pääse siitä eroon. Kun se ei auta mulla että silloin ku tulee makeenhimo, niin otanki porkkanan tai omenan. Hetken päästä kuitenki ratkeen, koska se himo on niin suuri. Ja se se vasta kamalaa onki, että jos pystyn oleen kaks päivää ilman herkkuja, niin kolmantena päivänä syön sit niiden kaikkien päivien edestä. Enkä pysty lopettaan, mulle ei edes tule mitään ähky-oloa, pahoinvointia tai morkkista. Mahani on pohjaton kaivo!
Oon kyllä aatellu, että alkaisin taas ottaan niitä kromipillereitä, jos niistä olis jotain apua. Äitiki niitä kyllä ehdotti tänään. Parina päivänä viime viikolla kyllä otinki niitä, enkä niinä päivinä syöny yhtään mitään herkkua.

Let's see how it works!