Tää ottaa aikalisän.

Nyt alko taas niin pal masentaa ja vituttaa tää kaikki touhu, et päätin soittaa iskälle et ottaa mut huomenna aamupäivällä kyytiin, kun aiemmin tänään kuulin et ne on huomenna lähdös mummulaan.

Eli tää lähtee viettään (toivottavasti) kauniita kesäpäiviä ja nauttiin hiljaisuudesta ja maaseudun rauhasta Vammalan Kuloveden äärelle ainaki keskiviikkoon asti. Päihteettömänä, ehdottomasti netittömänä ja mahdollisesti suljen myös puhelimen. Kameran otan kyllä mukaan sekä biksut tietty =)

Vihdoin mä tajusin, et oikeesti mitä pirua mä teen täällä kaupungissa kaiket päivät päivystämässä, että mahdollisesti ottaisko joku kaveri yhteyttä kun ei kuitenkaan ota. Kesä menee hukkaan vaan täällä neljän seinän sisällä dataillessa, yöt hillun joko koneella tai ysikakkosessa laulamassa ja päivisin nukun ihan liian pitkään. Tiinakin on päivät töissä niin mitä iloo siitäkään on. Lisäks meidän eilisen riidan jälkeen ei tosiasiassa kauheesti ees kiinnosta sen seura nyt. (vaikka saatiin se sit kyl sovittua ja lähdettiin viihteelle, se oli siis ennen sitä ja meinas koko ilta mennä pilalle..) Janneki ilmotti olevansa koko viikon "jossain muualla" kuin Raumalla (tiedän kyl missä..), joten ihan sama sitte. Ei mua täällä tarvita päivystämässä tosiaan.

Tässäpä vielä linkki biisiin, joka nyt just soi päässä ja edes hippasen piristää  Rakastan sitä trumpettijätkää! <3

 

Joten, ihmiset, palaillaan aikasintaan keskiviikkona astialle!! =)