Se on kyllä tosiaan hyvä että ihmisillä on sitä ylimäärästä rahaa niin paljon minkä voi sit kuluttaa turhanpäiväisyyksiin. Niin teki taas jälleen kerran Herra J ja hänen ihanantäydellinen vaimonsa. Ne meni ja osti itelleen jumalattoman suuren paatin, jolla ne pääsee kätevästi mökiltä vettä pitkin Vammalaan kauppaan. Juu-u, kauppaveneestä nyt just olikin sit pula. Siinä on tietenkin hytti, jonne mahtuu nukkumaan 4 ihmistä ja V70 moottori, muista herkuista en vielä tiedä. Ne menee sitä hakemaan lauantaina Kemiöstä.

Ja paskat niillä edes mitään rahaa ole. Tai kyllähän kapteenin palkalla nyt pitäis melkolailla hyvin elellä, mutta kun pitää olla niin saakelin levee elämäntyyli - ja hurjemmaks vaan menee - että ei sillon voi mitään rahaa olla. Sitten "lainaillaan" rahaa vanhemmilta (eli meidän mummulta ja pappalta) ja jopa omalta pojalta ottaa rahoja takasin! Juu, tuli toissaehtoona soittoo Samille, että iskä haluaakin nyt yhtäkkiä sitten maksua moposta, vaikka oli sen Samille keväällä luvannu ostaa ja ostikin. "Kyllä nyt ens kuun ainakin saat maksaa, katotaan sitte myöhemmin eteenpäin" Ja tää juttu meni vielä niin päin, että ensin vaaditaan maksua ja sitten vasta kerrotaan "iloset uutiset", eli aika selvä peli tää kyllä on. En vaan käsitä mitä se sataviiskymppiä siinä sitte paljo paskaakaan auttaa, eihän ne käy sillä kun kerran perjantaina kaupassa "ostamassa vähän parempaa ruokaa" ja tankkaamassa auton. Ei se tohon paatinostoon kyllä auta sitten yhtään.
Noh, Sami tietenkään tätä ite hoksannu eikä sitte osannu ees iskälle vastaan sanoo että ei hän siitä moposta ala maksaan mitään takasin eikä sillä edes ole rahaa kun on lähes kaikki rippilahjarahansa jo käyttäny, osti PS3:n ja pelejä ja mitä kaikkee... Että jos se ton 150€ iskälle antais niin siinä menis sit kaikki, tai en tiedä onko sillä enää ees niinkään paljoo.

Mutta juu, kun kaiken täytyy aina olla niin saatanan hienoo ja uutta, ego niin suuri ettei mahdu ovistakaan ja kulissitkin pitää olla niin mahdottoman korkeella koko ajan. Joku menee "vanhaks" ja kuluu, tai takuu menee umpeen niin heti uutta ostamaan tietenkin.
Pajerokin piti vuodenvaihteessa vaihtaa Volvoon kun muka söi liikaa bensaa. No ehkä niin, se varmaan kuluttaa vähä enemmän menovettä ku Volvo, mutta Pinjan kannalta ainakin olis parempi kulkupeli ja olis sillä mukavempi taittaa Lapin reissuja ja ehkä sillä pääsis ihan tuolla Niinisalonkin maastoissa paremmin ku jollain Volvolla.
Viime kesänä ostettiin uus isompi traktori että pääsee paremmin tekemään peltohommia.
Telkkari piti tänä keväänä saada seinälle ja ruokapöytään kesällä mahtua koko suku kerralla. Nyt piti saada uus kauppakassi, kas kun eivät vielä ole sänkyä vaihtanee. Sehän on sentään jo ainakin kaheksan vuotta vanha! (On varmaan enemmänkin, mutta en tiiä, kun ei olla käyty iskällä ennen vuotta 2003) Mökilläkin alko "liian pieni" terassi ahdistaa, piti leventää tuplasti että mahtu ruokapöytä terassille ja vielä vierestä kunnolla kulkemaan (mahtu siis kyllä ennenkin ja tais päästä vielä kulkemaankin). Ja ulkohuussin terassia piti kanssa suurentaa tuplasti, ettei vaan vaikka tipu yöllä pimeässä reunan yli rantakaisloihin ja järveen. Kukkamaitakin pitää ehostaa ja lisätä sekä kotiin että mökille.
Juu sellasta se on, koko ajan pitää jotakin ostaa uutta ja vanhat vaihtoon! =) Noh mikäs siinä kun tosiaan sitä rahaa näyttää niin olevan :))

Arvatkaa vaan kysyinkö viime viikolla juuri iskältä että voisko se antaa mulle viiskymppiä että saan kouluun sen ennakkomaksun maksettua. No veikatkaapa kans antoko :) Ja nyt tarvisin taas viiskymppiä että saisin ostettua kaksi opiskelukirjaa. Juuuuu, melkein anto rahaa niihinkin :))

Mä meinasin saada melkein sydärin tänään, kun soitin iskälle moposta ja lupas tulla huomenna sitä kattoon. Noh, ei siitä asiasta, mutta sitten kun se sano että: "Ootte menossa kuulemma mummun (äidin äidin) syntymäpäiville lauantaina. Niin milloinkas se onkaan se ihan virallinen päivä, onko se lauantai vai mikä? Ja tiedäks sä sitä sen uutta osotetta? Me ollaan lauantaina menossa hakemaan sitä paattia niin pistetään sit vaan kortti postiin niin olis kiva saada siihen ihan se virallinen päivämäärä." Ei herranjestas sentään, MISTÄ LÄHTIEN SE ON OLLU NOIN KIINNOSTUNU EXÄNSÄ ÄIDIN SYNTYMÄPÄIVISTÄ !!!??!! No joo, mummu täyttää 70v, mutta siltikin! Sitte ku mä en ollu ihan satavarma siitä päivästä niin sit se sano että "no me laitetaan siihen sitte sillain että Tiina sano että tää päivä, että se on sitte sun vastuulla onko oikee päivä" :D

Juu näinhän se menee =))