Mie olin tänään reipas tyttö ja soittelin taas työpaikkoja. Tai siis työkokeilupaikkojahan ne ovat... Ensin soitin taas sinne Akvaario ja Lintuun, mutta se nainen sanoi että niillä on taas joku uusi opiskelija.. Että ei ens, mutta seuraavassa kuussa samoihin aikoihin, siis 10pv voi soitella. Päätin sitten samantien hiljaa mielessäni että joo kiitos mutta ei kiitos, ja soitin toiseen paikkaan - Cafe Nuokkariin, se oli se toinen paikka jonka työkkäristä sain.. Ens maanantaille sovittiin haastattelu, klo 12 =) Toivottavasti saan sen paikan, niin pääsen leipomaan kakkuja ;> Ja muitakin leivonnaisia tietysti =) Siellä on kuulemma ihan tilauspalveluakin.
Ensin aattelin, että en varmana soita sinne, mutta sitten tulin järkiini ja tajusin, että koska en kuitenkaan osaa vielä todellakaan paljoo kakkujuttuja, niin vois olla todellakin hyvä mennä sinne hakeen lisää harjotusta, jos meinaan sen oman leipomon joskus pystyyn pykätä Silmänisku

Eihän se työpaikka vielä satavarmaa ole, mutta aika lupaavalta vaikuttaa, ei sinne varmaankaan kauheesti hakijoita ole.. Kai se olis muuten sanonukin jotain että "on tässä nyt pari muutakin hakijaa", niinku ne yleensä sanoo..

Niin ja olin tänään siis siellä posliininmaalauksessa, kannatti mennä vaikka eilen tuntukin siltä ettei huvittais. Opin tällä kertaa ihan uuden asian, nimittäin tein sormikukkasia Kieli ulkona Ei niistä nyt tietenkään ekalla kertaa niin hienoja tullu kuin opettajan mallista siihen viereen, mutta harjotusta harjotusta ;)  Se oli kyllä hurjan kivaa, vaikkakin aikaavievää. Tein niitä kukkasia sellaseen neliönmuotoseen purkkiin, joita on kuulemma ennen tehty kaktuspurkeiksi. Mä ajattelin, että täytän sen vaikka karkeilla ja vien Nooralle Mänttään ku meen sinne joskus =)