Noniin tänään mie jaksan tarinoida. En oo enää niin väsyny ku eilen, vaikka tänään oli aikasempi aamukin. Kai se vaan jännitys oli niin suuri ettei oikein saanu nukuttua ja sitte kyllä pienessä kuumassa keittiössä väsyy aika nopeeta. Tänään ei jännittäny enää ja aamu oli muutenki mukavampi ku oli eri ohjaaja, Eeva. Eilinen ohjaaja Leena on vähä sellanen töks töks, huomauttelee asioista mutta ei näytä jotain ku tarvisin apua.. Eeva sen sijaan oli tosi mukava, kysy että osaanko ja autto muutenki monessa hommassa kysymättäkin :) Huomenna aamussa olis taas Leena, saa nähdä miten menee.. Lisäks Melina, joka eilen määrättiin mun "ohjastajaks" oli ensin eilen aamulla ihan mukava, mutta pikku hiljaa päivän mittaan ja tänään vielä enemmän, se alko muuttuu sellaseks, että ihan ku mun olis pitäny jo tietää kaikesta kaikki ja oli kans aika töks töks.

Eilen tein kinkkuwrappeja ja leivoin pullia. Pyyhin ruokasalin pöytiä ja laitoin lounasta varten lautaset ja maidot ja vedet paikoilleen... Muuten päivä meni opetellessa talon tavoille :) Tänään tein anjovisleipiä, päällisen eilen leivotulle masaliisalle, kuorrutin muffinseja, kävin viemässä pullatilauksen mopolla työkkäriin, täytin sämpylöitä ja opettelin taas uusia juttuja. Pari kömmiäkin kävi, nimittäin kun olin täyttämässä sämpylöitä ja kahdelle ihmiselle piti tehdä gluteeniton versio, niin en tienny että pitää vaihtaa kaikki työvälineet ja hanskatkin, kun käsittelee normituotteiden jälkeen gluteenittomia. Mistäpä mä sen olisin voinu tietää, kun kukaan ei oo kertonu! Noh joo, nytpä tiedän..
Äitille ku näistä jutuista sanoin, niin se totes heti, että on tosi ikävää kun ei perehdytetä asioihin kunnolla ja sit ollaan töks töks.

Aika töissä menee tosi hitaasti. Vaikka on paljon töitä ja yleensä sillon ajan pitäs juosta, niin nyt on kyllä päinvastoin. Jo kello kymmenen alkaa tuntuu siltä että kello olis vähintään 12. Sitte ku kello on 12, niin alkaa jo toivoo että pääsiskö pian kotio. Kahvia sielä tulee lipitettyä, yleensä juon kupin per päivä, nyt on tullu juotua kolmisen kuppia töis ja yks vielä kotona. Kivasti saa sitte juosta vessassa koko illan, mutta kahvia on juotava että jaksaa.

Noniin nyt meen nukkuun että pääsen aamulla taas ylös. Huomenna jatketaan! :)