Tänään sain aikaseksi sentään jotain :) Tein niitä viinereitä viimeinkin. Ohjeen otin jostain mamman vanhasta leivontakirjasta, en nyt juuri muista nimee.. Tuli kyllä ihan hyviä, mutta ei niin hyviä kun olin odottanu. Ja niissä on ihan älyttömästi rasvaa! Yäk. Ei maistunu oikeen muulle ku rasvalle ja jauholle. Enkä oikein pitäny sen vaniljakastikkeen maustakaan, tai kai siitä olis paremman saanu jos olis laittanu enemmän vaniljasokeria :) Mutta juu, tehty on nyt kumminkin ja vissiin perjantaina sitte uusi satsi niihin serkun valmistujaisiin. Kuvaa en nyt "ehtiny" enkä muistanu ottaa, ehkä otan niistä juhliin tekemistäni sitte ;) 

Tänään pistettiin myös Sampan kanssa koirille juoksuvaijeri ulos. Ollaan kyllä ostettu se jo monta vuotta sitte mutta ei olla vaan käytetty. Tai yks kesä oli kyllä mummulassa ehkä pari viikkoa.. Nyt päätin että viimeseks kesäks jos täs ollaan niin pistetään kyllä. Koiratkin pistettiin heti testaamaan sitä, en kyllä tiiä liikkuko ne yhtään vai paistatteliko päivää vaan, mutta könöttivät ny kumminki siinä narussa ehkä puolisen tuntia :) Eivät ainakaa valittanukaan :> Kun tossa paketissa tulee mukana vaan yks vaijeri, laitettiin Ladylle tollanen vihree olisko nyt sitte nylonnaru tai jotain.. Hyvin toimii sekin :)

1243941096_img-d41d8cd98f00b204e9800998eTässä koirat meidän etupihalla.

Hmm juu.. En mä sitte muuta ookkaan tehnynnä tänää, kyllä siinä jo hommaa olikin vaikken huoneeseen jaksanukaan kajota tänäänkään x) Ei mulla kai muuta asiaa tältä päivältä, huomenna taas uusi päivä ja uudet kujeet, alkaa uusi viikkokin :)

Tää on muuten hiukan kivaa kun nyt on valkonen pohja niin saa käyttää kaikkia värejä :>