Sotasuunnitelma tästä muutama viikko eteenpäin on taas suunniteltu etukäteen, "kiirettä" pitää.

28.3 Geelikynsien laitto. Meen ex-luokkakaveri Marian kaverin luo, joka on luvannu laittaa mulle kynnet pitkästä aikaa. On sitte hienona viel juhlissakin ;)

30.3 Kampaaja, laitetaan tukka takas kuosiinsa :)

2.4 mummun synttärijuhlat, Kipi tulee myös

3.4 mennään Tampereelle "shoppaileen" Ikeaan, käydään Kipin siskon tykönä, haetaan koira. Maria tulee aamulla junalla Vammalaan, kun me yövytään Kipin kans mummulassa juhlien jälkeen. Maria aikoo ostaa koiran, mutta koska se pääsee muuttaan lemmikkimyönteiseen kämppään vasta kuukauden päästä, lupasin majottaa haukun siks aikaa mun luo. Muuten olis voinu mennä kaupat sivu suun.... ja mukavaa vaihteluahan se on, lenkittää välillä isoo koiraa :) No, kultanennoutaja on iso verrattuna meidän pikkufifeihin :D Toki kulut koirasta menee Marialle.
"Shoppailulla" Ikeassa tarkotan sitä, kun me ollaan nyt yksissätuumin vähän sisustettu mun kämppää ja vielä pitäis saada vähän lisää jotain että tulee ääreishieno, ja Ikeastahan sitä saa :) Pari hyllyä sängyn jalkopäässä olevalle seinälle, joku pikkupikkukulmahylly päätyseinälle kännykkää yms. varten. Jotain kukkasia ja ruukkuja, pari uutta tyynyä sänkyyn plus sohvatyynyjä. Eli tiedän jo valmiiks mitä mennään hakeen, ei viivytä kauan. Se ei siis oo varsinaista shoppailua ;D

6.-7.4 on se laivamatka, josta jo mainitsinki. Koiranhoito hoituu sillä, että Maria majottuu mun luo siks aikaa.

14.4 on koirahierontakurssi. Menin ilmottautuun sellaselle viime perjantaina, kun näin ilmotuksen. Joskus viime syksynähän kattelin netistä sitä oikein koulutusta, mutta homma kaatu rahotukseen. Ja tämähän on siis vaan lyhytkurssi, että oppii hieroon omaa koiraansa eikä siitä saa mitään hierojapätevyyttä

17.4 meidän yhdistys (SatEsy siis) järjestää matkan Helsinkiin PetExpoon, ja mä oon tietysti ilmottautunu mukaan. Monta vuotta on jo pitäny mennä ja nyt meen. Samalla lipulla pääsee Lapsimessuillekin, sielläki täytyy käydä siis piipahtamassa. Joo älkää kysykö mitä mä siellä teen :D "kun ei oo lapsiakaan vielä". Ei nii mutta haluan mennä silti.

 

Jospa sitte kerrattais viime viikon juttujakin hiukan. Tästä kokki kolmosesta on alkanu kehkeytyä ihan oikee kokki, ainakin sillä mittarilla että Kipi on joka ruuan jälkeen sanonu "kiitti, vitsit et oli hyvää, saa tehdä toistekki" :D No, miepä oon sitte tehny viime viikolla lämppäreitä (=lämpimiä voileipiä), Kipin mieliks kinkkupastaa (oman annoksen kinkuttomana tietty) ja eilen tehtiin pizzaa, alusta loppuun itte. Ja tuli ihan täydellinen pohja, miehen eka pizzapohja ikinä! :D
Harmi että tää viikko menee vähemmällä ruuanlaitolla kun Kipi on iltavuorossa koko viikon ja treenit vielä siihen päälle, ei näy miestä kotona ennen puolta yhtätoista useimpina iltoina :( Eikä se ruokaakaan enää sillon syö. Eilen kaupassa käydessä ostettiin valkosipulikermaperunoihin tykötarpeet, niillä herkutellaan sitte perjantai-illasta tai lauantaipäivästä, riippuen siitä, mikä perjantai-illan ohjelma on. Ja voin kertoo että ei kovinkaan kummonen molempien rahatilanteesta johtuen.

Remonttireiska on laittanu tuulemaan iltasin töistä tullessaan. Nyt on seinillä yhteensä 4 uutta taulua, viime kesänä Ikeasta ostettu sohvapöytä on vihdoin koottu, isomman eteisen lamppu palaa, ulkovalo palaa, huiveille on oma "naulakko" eteisessä, avaimet saa seinälle koukkuun ja mikä parasta, nyt mulla on sekä keittiössä että olkkarissa kukkasille hyllyt. Saa heittää helkattiin ne cd-telinetolpat, joiden päällä mun kukkaset on tähän asti ollu.
Sängyn jalkopäätyseinälle on vielä naputtelematta iso oksakuvioinen kangas, saa nähdä mikä aamupäivä se saadaan laitettua... Yksin en sitä saa, kun on niin pieniä nauloja, mutta isompiakaan ei kannata käyttää. Tän kankaan päälle tulee sitten ne kaks hyllyä jotka ostan Ikeasta ja kulmaan viime marraskuussa Jyskistä ostettu "asemakello". Kyl tulee hiano kämppä! 

Kävin muuten lääkärissä viime torstaina ja lääkäri päätti, että vaihdetaan mun lääkkeet, kun ei näytä auttavan enää. Viikon syön vielä vanhoja, mutta sitte käyn ostamassa uudet. Molemmat meni siis vaihtoon, sekä masennus- että unilääkkeet.

Ja sitten, ehkä tärkeimpään asiaan. Tiedän todellakin, toisen blogini johdosta, mitä mieltä useimmat täällä tästä asiasta on, mutta olkoon. Mä haluan lapsen, Kipi haluaa lapsen. Ja koska meistä tuntuu siltä, että näin on todellakin hyvä ja ollaan yhdessä "aina", niin miksei? Kipi vanno mulle, että ei ikinä antais mun tai kenenkään muunkaan tehdä aborttia ja haluaa osallistua sen lapsen elämään ja elää sen äidin kanssa. Eli joo kyllä, me yritetään nyt sitten ihan tosissaan sitä vauvaa. Siirrän siitä toisesta blogistani joitakin juttuja tänne, kronologiseen järjestykseen tietysti, ja poistan sen. Ei oo järkee kahteen blogiin saada samoja vittuiluja ja haukkuja.
Ja täytyy tunnustaa, että tällä vauhdilla vois hyvinkin jo vaikka parin viikon päästä ilmaantua plussia. =)