oli tiistaina. Ja oli heti aamusta terkkari+lääkäri. Aina sillon ku on toi lääkäriaika niin on joku ihan muu terkkari ku se oma. Jos se oma terkkari on mun mielestä vähä kuiva tai jotain niin toi oli kyllä oikein superkuiva! Ja musta se on ihan tyhmää/turhaa että vielä ennen lääkäriä on varattu 20min aika terkkarille. Eikö se lääkäri muka osaa kysyä ja kirjottaa samoja asioita ku terkkari?? Tai jos se terkka nyt tähän tarvitaan niin miksei se voi olla oma terkka?! Ihan tyhmää touhua tollanen, tuntuu ettei sitä "omaa" terkkaa oo loppujen lopuks olemassakaan ja aina saat selittää kaikki samat asiat kun terkkari vaihtuu. Kolme eri terkkaria ollu tässäkin ajassa. Mitäs hyvää hoitoa se sellanen on?!?

Noo, asiaan. Sf-mitta oli tällä kertaa jo 28cm. Lääkäri sano että yläkäyrälle meni, täytyy seurata. Mä silti en ihan täysin luota siihen, koska viimekskin kun toi lääkäri sen mittas niin meni yläkäyrälle ja sit kun terkkarit mittaa niin on ihan keskikäyrällä ja alakäyrälläkin oli jossain kohtaa. Että ehkä se mittaa vähän yläkanttiin...
Painoa oli tullu tässä vajaassa kahdessa viikossa yli 1,2kg :D Onko syynä se, että nyt vauva on tosiaan päättäny alkaa kasvamaan vai voiskohan syynä olla se, että viime viikonloppuna oltiin lauantaina Kauhajoella ruokamessuilla ja sieltä tuli ostettua pulla jos toinenkin kotiintuomisiksi :D Ja illalla messuilta kotiinajaessa Kipi sai vielä idean että lähdetään laivalle, no sen tietää että siellä ei ainakaan tuu syötyä mitenkään terveellisesti :DD Lisäks on toi suklaa alkanu maistua taas vähän liiankin kanssa :(( Täytyy yrittää rajottaa taas!
Hb oli tippunu, sitä ihmettelen kyllä erittäin paljon. Eli kun viimeksi oli 118 niin nyt oli sitten 111 ja rautakuurille passitettiin. Eipä silti, löyty ainakin syy sille miks on koko ajan niin väsyny ja vetämätön olo ja oksettaa. Vaikka oonhan mä koko tän ajan ollu enemmän ja vähemmän väsyny, mutta sen syy löytyy vuorokausirytmistä. Mutta nyt jotenkin tää pari viikkoa on ollu oikein erityisen vetämätön olo ja oksettaa lähes joka päivä.

Se tiistai sitten olikin oikein yliveto, oli ihan kummallinen olo; päätä särki ja huimas jo siellä lääkärissä eikä se menny ohi kun pääsin kotiin ja syömään. Nakkikeitot tuli ylös saman tien. Väsytti ihan sairaasti, niimpä se päivä menikin pitkälti sitte nukkuessa, kun Kipikin oli iltavuorossa niin sain rauhassa vetää unta palloon. Illalla heräsin puol 7 aikaan ja keittelin itelleni puuroo ja sekamehusta + vadelmista mehukeiton. Meni ainakin puoltoista tuntia sitä yhtä lautasellista syödessä, välillä teki enemmän pahaa ja välillä vähemmän, mutta päätin että syön niin hitaasti etten enää oksenna. Eikä se kyllä sit onneks ylös tullukaan.

Lääkäri muuten kysy että onko jo ollu kipeitä supistuksia ja vastasin että en mä vaan tiedä, kun en tiedä miltä ne tuntuu. Mutta ei sit vissiin ole ollu :DD Tota sf-mittaa mitatessa lääkäri sit tokas että taitaakin olla just nyt supistus menossa kun sun vatsas on ihan kova enkä mä pysty ettimään kohdun yläreunaa. Tuli siinä sitten ahaa-elämys että aijaa, jos se on tota niin on mua sitte supistellu sillon tällön jo ainaki pari viikkoa (mutta ei siis kipeesti). Oonkin sitä ihmetelly toisinaan että miks mun vatsa tuntuu välillä ihan kivikovalta ja sitte kohta taas ihan normaalilta :DD Ja varsinkin nukkumaan mennessä kun olo tuntuu jotenkin tukalalta, eikä oo oikein hyvä kummallakaan kyljellä. Toisinaan myös sohvalla maatessa on välillä melko kehno olla, välillä yrittää vaihtaa puolta että makais siis toisella kyljellä, mutta ei sekään aina auta. Selän taakse tarviin kyllä jo ylimäärästä tyynyä että pystyy oleen, istuin tai makasin. Ei oo helppoo! :DD

 

Näistä mun bloggauksista onkin varmaan tähän asti saanu sen kuvan että mun raskaus on ollu tosi helppo ja ei oo ollu mitään ongelmia ja nyt sitten yhtäkkiä niitä tulikin oikein kasapäin :D Puoliks totta, olishan voinu vaikeemminkin mennä, mutta kyllä näistä huomaa sen että koska oon ehtiny kirjottaan oikein ajatuksella ajan kanssa ja koska en. Pitäis keskittyä enemmän tähän ajatuksella kirjottamiseen, jotta sais oikeenlaisen kuvan mun tilasta eikä vaan pelkkiä kuulumisia neuvoloista.... Täytyy yrittää skarpata! =))