Tästä alkaa virallisesti tämä blogi. Aiemmin julkaistut kirjoitukset ovat kirjoitettu myöhemmin, lisätty vain aikajanassa oikeille paikoilleen :)

Tässä hiukan valotusta minusta ja tulevasta:

Tämä blogi kertoo elämästäni, sen ylä- ja alamäistä niin koulussa, kotona kuin ihmissuhteissakin. Elämäni on välillä melkoisen myrskyisää ja masentunutta, toisinaan taas hyvinkin aurinkoista ja positiivista. Minulla ei siis ole varsinaisesti todettua masennusta, lääkärit, psykologit ja psykiatrit ovat kyllä sanoneet minun olevan pahasti masentunut, mutta sitä siis ei ole virallisesti papereihin kirjattu. Unihäiriöstä kärsin myös, mutta siihenkään en vielä toistaiseksi ole saanut apua eikä sitä ole kirjattu papereihin.
Rakastan leipomista, joten täällä saattaa silloin tällöin olla myös kuvia ja ohjeita leipomuksistani. Olen vasta aloitteleva leipuri, joten työn jälkikin on sen mukaista. Yritän kuitenkin parhaani mukaan kehittyä, tähtäimessä ehkä joskus leipuri-kondiittorin titteli.
Omistan tällä hetkellä kaksi ihanaa koiraa, touhuiluja niiden kanssa ja kuvia niistä saattaa myös esiintyä enemmän ja vähemmän säännöllisesti :)
Sisustus on myöskin lähellä sydäntäni, lähinnä sisustan omaa huonettani, joten kuvia ja selostusta tästä tulee varmastikin jossain vaiheessa.