Kesäkuuki alko sitte tänää : ) Hienoo, enää 32 päivää synttäreihin! <3 Sitte meikäläisestä tulee täysikänen ja pääsen ihan virallisesti omilla papereilla paariin Silmänisku Mulla kun on tähän asti ollu LAINATUT paperit... eivät siis väärennetyt.

Sain idean. Kirjotan tästä postauksesta alkaen niillä eri murteilla joita puhun.. Siis yhteen postaukseen aina yhtä murretta. Ja puhun sekasin viittä murretta Nauru Voisin alottaa vammalalla, se kun on kaikista vahvimpana ny ku Karkussa koulussa olin... Juu, nyt se alkaa ! :D

Ei ollu taas mittään ireaa täsäkään päiväsä. En tehny mittää, makasin vaa soffalla ja istuin konneella. En vieny koiria lenkille, vaik piti. En tyhjentäny enkä täyttäny pyykkikonetta vaik piti. Ei vaa huvituttanu. Ei ees tehny mieli syärä mittää, ihme kyllä. Koko päivänä oon vetässy vaa aamupalaks pannaanin ja maitolasillisen, illalla yhren hampparin ja juanu jottai.. Ei oo kylä ollu nälkäkää paljoo, ehkä ny illasta hiukkasen.. Tai no makkeennälkää se on ollu enimmäksee. Oon sisukkaast yrittäny taistella sitä vastaa, melko hyvin oon onnistunukki - pari munkkii vaa söin konneel olles. Joo eipä täst tän enempää..
Huamen vois taas yrittää kunnostautuu ja tyhjennellä ja täytellä pyykkikonetta.. Lisäks houkuttas kyl vähä leipoo taas Kieli ulkona Aattelin et jos tekis kaakkupohjan ja siihe yrittäs päälle kokkeil niitä marsipaani systeemejä.. Tulleekoha koko hommasta mittää o__O Tekis nii mieli kokkeil niitä pikeerisysteemejäki sun muita, mutta kun en oikee hiffaa mitä se sellane pikeeri oikee o.. Ja millai sellasia tehhää.. Tarttis vissiin hakkee kirjastost joku leivontakirja jos siä jottai sanottas tälläselle "uusavuttomalle.."
Hmm.. ei kait sitte muuta asiaa tältä päivältä.. Mahaan sattuu iha sairaasti nykki, tosin on sattunu jo koko viime viikon hiukan aina sillon tällön.. En tiiä mistä se johtuu mut toivottavasti loppus pia, tää on ärsyttävää. Viikonloppuna se hiuka hellitti, mut nyt sit tänään taas Päättämätön no tälläviikol siihe onki syy, mut mitä se viime viikkone sit oli? Yllättynyt tosi kivaa ku ennoo ikinä kärsiny minkäänäkösist menkkakivuist, mutta nyt sitte ja oikee kunnol. *argh*Huuto

Joo ei muuta tällä kertaa, huomenna sitte lissää ja saas nähä onko tullu tehtyä mittää vai oonko vaa taas levänny laakereilla.. ans kattoo ny! ;)