Siis oikeen tosi. Tää on mun blogi ja saan valittaa tänne mistä haluan. Jos mua nyt sattu jouluna ketuttaan se, että sain oikeesti vähemmän lahjoja kun mun veljet, niin mitä sitte?! Mulle nyt on muutenkin vaikee tää asia, koska oon lapsuudesta asti kokenu jääväni vähemmälle ja saavani vähemmän (iskän takia lähtösin)! Ja sitä terapiassa juuri käsittelen äitini kanssa.

Tänään käytin Kipiltä saamani lahjakortin vakikampaajallani. Se tuli kyllä todella tarpeeseen, edellisestä hiustenleikkuusta on jo luvattoman pitkä aika! Ja päähierontaa en ollut saanut ikinä ennen. =) Kuitenkaan paljoa ei pystynyt lyhentämään ensi kesää ajatellen, koska sillon pitää saada hiukset jotenkin nätisti kiinni. Pidennyksiä täytyy silti joka tapauksessa laittaa. Alustavasti jo suunniteltiin ja katottiin kirjasta malleja millasen kampauksen haluan ja siis mikä on toteutettavissa. Sanoin että haluan sellasen pitkän kiharan tukan, joka kiinnitetään tohon takaraivon ja vasemman korvan väliin sillain löyhästi ja loput hiukset saa vapaasti laskeutua vasemmalle olkapäälle. Tulee kaunis!! =)

Vauvatouhuja. Gynellä on käyty, papa ok, mutta silti täytyy soittoaika vielä varata, jotain juttua vissiin oli. Veriarvot myös ok ja se oli prolaktiini jonka nimee en viimeks muistanu. Ok myös. Kipi kävi spermatestissä ja 5% oli tulos eli oikein hyvä! =) Lääkäri soitti (sama jolta lähetteet saatiin) ja sano että kaikki näyttäs nyt sit olevan kunnossa ja toivotaan että jossain vaiheessa tärppää. Jos ei, niin kun vuosi on kulunu alotuspäivästä, niin sit uudestaan varattava aikaa lääkärille. Elikkäs maaliskuun puoleenväliin suunnilleen nyt sit toivotaan ja odotellaan.

Kahdet rattaat ja turvaistuin ollaan tähän mennessä hankittu muutamien vaatteiden lisäks. :D Ei mitenkään tarkotuksella, vaan rattaat saatiin Kipin serkulta ilmaseks kun niillä oli neljät rattaat + vaunut ja vaan 2 lastakin. :D Turvaistuinkin saatiin ilmaseks yhdeltä puolitutulta, kun ei ole enää tarvetta. Pari mekkoa olen ostanut kun on olleet niin söpöjä että oli pakko saada ne! :D

 

Pikapikapostaus - anteeks kiitos moi.