Paljon on taas tapahtunu tällä välillä kun en oo ehtiny taikka muuten vaan jaksanu kirjottaa.. Ja nyt en enää tiedä mistä alottasin.. Alusta varmaankin. En vaan enää kovin tarkkaan muista ees mitä kaikkee paskaa on tapahtunu.. : /

No, ainaki se, että Santerin kans juttu on nyt lopullisesti loppu. Se ei edelleenkään oo sitä mulle ääneen sanonu, ettei halua jatkaa tai haluaa jatkaa, mutta ihan sama. En jaksa odottaa sen päätöstä, sikäli se kumminkin on kielteinen. En ymmärrä mikä siinä sillä on se ongelma, ettei pysty ääneen sitä sanomaan. Kai se sitte jollain tasolla kumminki haluais jatkaa, mutta siinäki on joku ongelma ilmeisesti.. Mutta kuten jo sanoin, ihan sama. Tässä viikko sitten tuli galleriaan sellasta tekstiä, että jos jätkä oikeesti on kaikkee sitä mieltä mitä se kirjotti, niin antaa olla koko kusipää. Tosin, se oli kyllä yks muu joka ne kirjotti, siis toisen nimimerkillä, mutta Santerin suusta ne silti oli. (Vaikka silti edelleen oon ainaki vähän tykästyny Santtuun) Ja vaikka olivat kännissä, ei se muuta asiaa mihinkään suuntaan, olis pitäny päänsä kiinni sitten jos tietää että kännissä tulee sanottuu kaikkee sitä mitä ei pitäis. Sen touhu on niin lapsellista! Pisti mut samantien gallerias mustalle listallekki, koulussa kumminki on ihan "hyvä" kaveri. Mutta juu, oon nyt päättäny päästä Santusta yli ja jatkaa elämääni. Ja oon jo hyvällä mallilla siinä.. : )

Oltiin tossa viikko sitte keskiviikkona Ramonan, Janin ja Maken vähän ryyppäämässä.. Oli kyllä hauska ilta vaikka mulla ei juomista paljoo ollukkaa.. Mutta se riitti, join ne niin nopeesti ja lisäks sain noilta pari kaljaa, että meinasin sammuu jo kahdentoista maissa Nauru Olin niin sekasin, että harkintakyky laski selvästi.. Menin nukkuun ja hetken päästä Make seuras perässä. Sain päähänpiston ja hetken mielijohteesta kysyin Makelta mennäänkö suihkuun. No mehän mentiin sitten. Make oli ilmeisesti huomannu kuinka sekasin olin ja sammumispisteessä, joten se päätti käyttää tilanteen hyväkseen. Se alko koskettelee ja hiplaa. Ja halus tietysti että sille tehtiin samoin. No eihän siitä mitään tullu, horjuin melkosesti ja lisäks oli ihan helvetin kylmä, sillä Make oli ominu suihkun itelleen. Hetken päästä kumminki päästiin suihkusta pihalle ja mentiin taas "nukkuun". Make jatko hiplailua jonkun aikaa ja meinas siirtyä astetta pitemmälle mutta sanoin sille että ei todellakaan täällä (Siis ei kai siinä muuten mitään, mutta sillä ei ollu ees huppua. Tai no, ei sekään periaattees olis haitannu, olisin ainaki saanu sen lapsen nyt. Mutta, siinä oli vaan se epäkohta, että jätkä oli täysin väärä. Olisin halunnu siihen Santerin, sen kans olisin halunnu sen ekan kerran. Se vaan tuntu musta täysin väärältä. Nyt vaan täytyy alkaa tottuu ajatukseen että Santun kanssa ekaa kertaa tuskin tulee) ja onneks se sitte toisella yrittämällään usko ja jätti mut rauhaan. Nyt se lopetti sitte kaiken toiminnan parin pusun jälkeen ja alko nukkuu.  Mä menin käymään keittiössä ja jäin hetkeks viä juttelee Janin ja Ramonan kans ennenku menin kans oikeesti nukkuun. Marcus oli sammunu jo ja se oli kääntyny niin leveelleen, että mulle ei jääny paljookaan tilaa, mutta mahduin mä ny jotenki siinä punkkaan. Aamulla ei puhuttu asiasta enää mitään, eikä päivällä eikä ollenkaa ton jälkeen. Sunnuntaina ku kyselin siltä yhtä asiaa, niin samalla se sitte vaan tokas että "se mitä tehtiin oli virhe" ja että sitä ei kiinnosta mä ja että se seurustelee. Vitut se mitään seurustele, sano sen vaan sen takia ku luuli että olisin siitä jollain lailla kiinnostunu. En tasan oo, oon ihan samaa mieltä sen kans että se oli virhe eikä tuu toistuun.

Nonniin, nyt tuli seki aihe käsiteltyä ja siirryn seuraavaan: Sain äiteeltä kuulla viime torstaina, että se ja Timo meinaa pistää hynttyyt yhteen ja muuttaa saman katon alle. Suutuin sille ihan silmittömästi, tiuskin sille jotain ja löin luurin korvaan. En halunnu kuulla enempää, olin kuullu jo ihan tarpeeks. Siitä, kuinka ne Timonsa kans on tullu ny siihen vaiheeseen, että haluaa muuttaa yhteen. (Vaikka tietääkseni vielä hetki sitten äitee oli sitä mieltä, että Timo on ihan vääränlainen: lyhyt ja paksu ja kalju. Ja sano jopa, että ei se oo niin kovin varma niitten tulevaisuudesta, Timo vaan sattuu oleen tosi mukava tyyppi.) Ilmeisesti se sitte kumminki on tällä välin saanu ajatuksensa kasaan ja myöntäny itelleen tunteensa Timoo kohtaan. Sen meinaan mä oon tienny jo kauan, että ei ne ihan heti eroo, sen näkee niistä. Äitee on vaan ollu hukassa ittensä ja tunteittensa kans eikä tiiä mitä tuntee, tahtoo ja haluaa.
Joo, se siitä äiteen puolustelemisesta..
Niin mentiin sitte sunnuntaina Noormarkkuun ja Poriin katteleen kämppiä. Minäkin, vaikka olin torstaista vielä lauantai-iltaan asti uhonnu että en varmana lähe mukaan ja että en varmana ainakaa muuta sinne, että äitee saa hankkii jostai mulle oman kämpän. Joku sitte kummiski sai lähteen. Kaikki me "muksut" oltiin jo ihan kympillä muuttamas heti ekaan taloon sinne Noormarkkuun. Kieltämättä kyllä se olis ihan kiva talo, iso, valosa ja kodikas. Tuntu heti ihan kodilta ja oltiin kaikki ihan sillee että joo, tänne mä haluun. Iso piha, autotiestä melko kaukana että koirat tuskin tielle lähtis - vaikka ei niistä aina tie.. Kivat värit joka huonees, voi hyvin kuvitella jo kuka missäkin huonees punkkaa - tai no siis me siis suunniteltiin jo noita huonejärjestelyjä ku netistä kuvia katteltiin - ja ne kyllä piti paikkaansa vielä sillonki ku nähtiin talo luonnossa. Hymy Ainoo miinuspuoli noitten vanhusten mielestä on sen talon sijainti, niillä tulis pitkä työmatka. Tosin toi 20km äiteellä ei oo paljoo mitään siihen verrattuna, että tähän asti sillä on ollu se 55km matka kouluunsa. Mut Timolla se olis ihan tuntuva lisä siihen n. kymmenen minuutin työmatkaan.. : / Mutta kaikkee hyvää ei voi saada kerralla, kyllähän sen ny jokanen tietää.
Kaikki muut kämpät mitä käytiin kattomas, oli jotenki tosi vanhanaikasia tai rumia tai jotain muuta vikaa niis oli.. Tai sitte se oli vaan sitä, että ku toi eka oli kaikista paras, että ei sitte vaivautunu ees kattoo noita muita sillä silmällä.. En tiiä. Mutta Noormarkkuun me halutaan! Tosin, seki olis taas yks "lipsahdus" pois mun periaatteesta. Mutta milläpä noita ny estät sitte.. Ku ei oo tosiaan sitä omaa kämppää, muutenha se onnistuis varsin helposti olla vaan menemättä sinne uuteen "kotiin" ja olla puhumatta äiteelle.

Joo-o, mitähän sitte.. Njääh, en ny keksi enempää vuodatettavaa, joten lopetan. Palaan sitte huomenna ku keksin taas jotain järkevää... : DD