Edelleen kamala olo, mutta ei sentään niin kamala kuin eilen. Päivää piristi kummasti se, kun postilootassa oli kirje sossusta. Avasin sen matkalla Perikselle. Ja Peris siis on se tönö jossa äitee, Timo ja pojat pitää majaansa ;) Sen nimen keksi viime kesänä äiti kun puhuttiin Kankaanpään kodista ja tästä uudesta asunnosta.... Mutta asiaan. Sossusta tuli toimeentulotukipäätös ja meinas mennä jalat alta kun luin paljonko rahaa saan! En odottanu mitään pariasataa enempää, koska "Noorakin saa vaan sen verran".. No toisin kävi, sain yli tuplasti tuon summan!!!  Kun pääsin ovesta sisään, huusin äitille että rahaa tulee  Äiti halas mua ja sano että "voi ihana rakas, meidän pelastus" ja vitsaili sillain että "kiva kun tulit kotiin" :DD Äiti ei saa kuulemma taaskaan rahaa mistään, en enää muista minkä helvetin lapun työkkäri tällä kertaa vaati, mutta äiti ei kai saa sitä koulultaan ennen kesää. nice!  Eli miä elätän koko pesueen ja maksan melkein kaikki laskut taas hetken aikaa =)

Oon edelleen tosi masentunu, mutta oloo piristi sekin hiukan kun kävin päivällä ennen Perikselle lähtöö suihkussa ja sitte kuivasin hiukset hiustenkuivaajalla ja nyt ne on taas tosi kivasti eikä vaan roiku päätä myöten :))
Ainiin ja piristi kai hiukan sekin, ku avauduin äitille. Kerroin sille mikä mua on viime päivinä painanu ja se sanokin, että tiesi kyllä ettei mun käytös oo johtunu pelkästä väsymyksestä, jolla aiemmin kaikki sille kuittasin. Sitten se halas mua taas ja sano että "kiva kun oot taas ..pirteempi" Meinas kai sanoo ensin että oma itteni, mutta jätti sitte sanomatta ku ennen tota vielä sanoin että oon mä siltiki vielä aika masentunu. Mutta kyllä musta paremmalta sen jälkeen tuntu ku sain kerrottua. En mä ihan kaikkee tupareista yms. sille selostanu, siis todenmukasesti, mutta ei sen kaikkee kuulu tietääkään.

Tein illalla ennen Salkkareita koirien kans taas tavallista pitemmän lenkin, sekin hiukan piristi kun eilen en näyttäny nokkaani pihalla ollenkaan. En edes postinhakureissun verran kun Henkka kurkkas laatikkoon silloin kun käväs ja vielä lähteissäänkin ja sano ettei ollu mitään.

Kai sitä voi postauksen pituudestakin jotain päätellä että oon pirteempi ??? Syöny oon kyllä ku mikäki possu ja koko ajan tekee mieli lisää, herkkuja tietenkin. Tupakkaa ei sentään oo menny tänään ainuttakaan  Ensin meinasin päivällä kirjottaa ja vuodattaa että ku suihkussa käyntikään ei nykyään oo ku  hetken lohtu, kohta on taas yhtä likanen olo - eli samalla kaavalla olis menny ku edellisetki päivät, mutta Periksellä käynti piristi siis joten onneks en kirjottanu.

Saas nähä millai huominen menee, äiti pääsee koulusta kahdelta ja mennään sen jälkeen käymään UllanUnelmassa. Joo-o, ihan totta!! Katoin yks päivä UU:n nettisivuja ja meinas silmät pudota päästä ku näin että onhan se liike Porissakin! Enää ei tarvi lähtee Tampereelle asti  Pitäis tilata se pappan kakun kakkukuva, ei ne varmaan voi liikkeessä vastaanottaa sitä mallikuvaa, mutta käydään kysymässä. Ja sitten "tarvisin" sydämenmuotoisen konvehtimuotin, pienikukkaisen kukkamuotin ja lehtimuottikin olis kiva, että sais liljoihin vielä lisää eloa ;) Juu voihan ne lehdet tehdä vapaallakin kädellä, mutta painellen käy nopeemmin ja saa juuri oikeenlaiset lehtisuonet ja reunat

Otin muuten tänään osaa AnniTannin blogissa järjestettyyn Pääsiäisvaihtoon! :) Minusta oli niin kiva idea että oli pakko osallistua :))